Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
učebnice

Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
učebnice
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
učebnice
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
učebnice
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
učebnice
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Společenská konverzace v němčině - 20%
Jak přirozeně německy konverzovat na nejrůznější společenská témata? Jak úspěšně zvládnout první kontakty v soukromém životě a v práci? Jak hovořit o své rodině, vztazích, studiu či zaměstnání? Jak konverzovat při jídle?
učebnice
Ukázky

Společenská konverzace v němčině

144 Kč
115 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
učebnice
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
učebnice
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Traumatologie orofaciální oblasti - 20%
Zcela přepracované, doplněné a aktualizované vydání této velmi úspěšné publikace, která je určena zejména jako učební text pro studující medicíny.
učebnice
Ukázky

Traumatologie orofaciální oblasti

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10