Nejprodávanější hudba - duben 2020

Piosenki do snu
Na CD alternativního dua dvou zpívajících violoncellistek najdete atmosféru noci a napětí mezi světlem a tmou. Album obsahuje deset skladem a je nazpívané v polštině.

Piosenki do snu

269 Kč
Strom vánočních přání
V reedici vychází krásné album vánočních písní v podání nesmrtelného Karla Černocha.

Strom vánočních přání

143 Kč
Karel Gott. To nej
To nej z Karla Gotta.

Karel Gott. To nej

89 Kč
Patnáct kapek vody – The Best of UJD
Reprezentativní průřez šesti alby k 15. výročí založení kapely Už Jsme Doma. Disk doprovází buklet s lehce znepokojivými obrázky nehrajícího člena kapely, výtvarníka Martina Velíška.

Patnáct kapek vody – The Best of UJD

269 Kč
Jablečné pyré
Nenápadná, ale o to víc příjemná poprocková parta a její debutové album. Proměnlivá kytarová nálada, nahýbající se během skladeb z klidnějších, atmosferičtějších pasáží do syrových, kterým vládne navrstvená kytara. Rozevláté psychedelické hrátky doprovázejí pocitové texty s existenciální tématikou.

Jablečné pyré

134 Kč
Waltz
Po dvaceti letech od vydání v roce 1999 vychází reedice alba Waltz.

Waltz

269 Kč
Hollywood
Třetí studiové album legendární české alternativní rockové kapely, vydané v roce 1993 u BMG. Reedice u Indies Records vyšla poprvé v roce 1999.

Hollywood

224 Kč
The Getaway
Písničkám stále vládne Flea a jeho elastická basa, která je společně s bicími Chada Smitha tepajícím motorem The Getaway. Když se kapela utrhne z řetězu jako třeba v zběsilé The Ticonderoga, třese se zem a zpěvákovi Anthony Kiedisovi lze uvěřit, když křičí: „Jsme válečníci na bitevním poli jménem život, jediná věc je jistá a tou je můj nehasnoucí apetit.“

The Getaway

386 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 128 položek
<< < 1 .. 11 12 13