Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
děti a mládež

Příhody z notového sešitu - 20%
(1x)

Sedmnáct zábavných příběhů o hudbě Každý popsaný notový sešit je plný zábavy a dobrodružství: ukrývá záhadné znaky, tajemné šifry, neznámé zkratky a symboly. Abyste si v něm dokázali číst, musíte znát noty a hudební teorii. Že je to nuda? Ale kdepak

děti a mládež
Ukázky

Příhody z notového sešitu

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří - 20%

Naleznou Zelenopláštníci v prastaré knihovně to, co hledají? 7. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců. Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan – kdysi hrdinové Erdasu, nyní psanci pronásledovaní krutými žoldáky, Přísežníky.

děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří

189 Kč
151 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

děti a mládež
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Ukradené štěně - 20%
Malý detektiv je tu do třetice! A tentokrát je mu obzvlášť těžko! Blíží se Vánoce, v městečku je trh a Frantík míří i s Kazánkem podívat se na rozsvěcení velkého ozdobeného stromu.
děti a mládež
Ukázky

Ukradené štěně

189 Kč
151 Kč
V kůži rytíře - 20%
Dobrodružný příběh o velké statečnosti ze světa rytířských soubojů tě uchvátí důmyslnou zápletkou.
děti a mládež
Ukázky

V kůži rytíře

139 Kč
111 Kč
Vánoční tramvaj - 20%
Venku sněží, prvňáček Víťa se těší na Ježíška a na tatínka, který se vrací domů z daleké ciziny. Vánoce oslaví všichni tři spolu! Večer, než Víťa usne, ještě vyskočí z postýlky, aby se podíval na konečnou stanici pod okny. Víťa má totiž rád tramvaje – a zrovna jedna přijíždí! Když zastaví, pan řidič vystoupí, jde k blízkému křoví a jakoby s někým mluví.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční tramvaj

189 Kč
151 Kč
Vzkaz na zdi záchodků - 20%
Inteligentní a vtipný Adam si právě vyslechl svou diagnózu: trpí schizofrenií. Vidí a slyší lidi, kteří neexistují, realitu a vidiny nedokáže rozlišit. Když začne chodit do nové školy, doufá, že se o jeho nemoci noví spolužáci nedozvědí.
děti a mládež
Ukázky

Vzkaz na zdi záchodků

198 Kč
158 Kč
Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení - 20%

Vstupte do vzrušujícího světa večírků, politiky a zlých princezen Která holka by se nechtěla stát alespoň na chvíli princeznou? Lottie Pumpkinová o takovém životě snila už mnohokrát. Když se náhodou v internátní škole Rosewood Hall seznámí s Ellií Wolfovou, opravdovou princeznou, zdá se, že splnit si sen nebude až tolik složité.

děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení

249 Kč
199 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zozomba - 20%

Napínavý příběh o odvaze a síle skutečného přátelství Quido a Frida nejsou tak docela kamarádi, když ale o víkendu ve starém domě u hřbitova odemknou tajemné dveře, začne jejich velké dobrodružství. Pomocí prastaré knihy a Zeleného prášku probuzení přivolají neobyčejnou bytost: zombie holku, kterou pojmenují Zozomba.

děti a mládež
Ukázky

Zozomba

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 168 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>