Nejprodávanější audioknihy - duben 2020
osobnosti a osudy

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - 11%
(1x)

Kniha rozhovorů známého publicisty Aleše Palána s Miloněm Čepelkou není jen pohledem do zákulisí oblíbeného českého divadla, je pohledem za kulisy samotného Miloně Čepelky. Někdy je to docela horor, jindy velká legrace.

osobnosti a osudy

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech

267 Kč
238 Kč
Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský - 11%
10 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali zakladateli moderní pedagogiky a Učiteli národů Janu Amosi Komenskému.
osobnosti a osudy

Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský

179 Kč
159 Kč
Dopisy Mileně - 20%
Dopisy, které napsal Franz Kafka Mileně Jesenské. Kafka poznal Milenu během jednoho jejího pobytu v Praze v předjaří roku 1920. Namluvili Jaroslava Adamová a Radoslav Lukavský
osobnosti a osudy
Ukázky

Dopisy Mileně

99 Kč
79 Kč
100 x TGM - 11%
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.
osobnosti a osudy

100 x TGM

224 Kč
199 Kč
Pád nebes - 20%
(2x)

Na rozhraní mezi nebem a zemí... Není to sice nejvyšší hora Evropy, ale je prý nejkrásnější. Poslední vrchol Alp, jenž v polovině 19. století ještě nebyl pokořen, provokoval a přitahoval horolezce, kteří se ho pokoušeli zdolat.

osobnosti a osudy
Ukázky

Pád nebes

319 Kč
255 Kč
Příběhy skutečné odvahy - 11%
(1x)
Bear ve své nové knize líčí strhující příběhy dobrodruhů, průzkumníků, vojáků, špionů i obyčejných lidí, kteří se odmítli vzdát i v těch nejzoufalejších situacích – příběhy, které ho inspirují po celý život.
osobnosti a osudy

Příběhy skutečné odvahy

313 Kč
278 Kč
Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl - 11%
Životní příběh a svědectví armádního generála Emila Bočka, dosud žijícího válečného hrdiny a veterána bojů 2. světové války.
osobnosti a osudy

Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl

224 Kč
199 Kč
Exotem na této zemi - 11%
(1x)
Audiokniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi. Čte a hudebně doprovází Ladislav Heryán.
osobnosti a osudy

Exotem na této zemi

221 Kč
196 Kč
Gustáv Husák - 20%
(1x)
První ucelený životopis posledního komunistického prezidenta vychází z mnoha dosud nezpracovaných archivních materiálů.
osobnosti a osudy
Ukázky

Gustáv Husák

219 Kč
175 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Audiokniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
osobnosti a osudy

Stopařem na této zemi

221 Kč
196 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>