Nejprodávanější tituly - duben 2020
písňové texty

Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
písňové texty
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Nejznámější dětské písničky - 11%
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.
písňové texty

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
159 Kč
Kašpárek v rohlíku - 50%
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
písňové texty
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

398 Kč
198 Kč
Zuby nehty - 11%
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
písňové texty

Zuby nehty

268 Kč
238 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
písňové texty
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Vrata dokořán - 11%
Úplné vydání písňových textů a poezie Sváti Karáska navazuje knižní úpravou na úspěšnou sbírku kázání Boží trouba (Kalich 2000).
písňové texty

Vrata dokořán

207 Kč
184 Kč
Ženy - 12%
Převážně dadaistická a recesistická tvorba členů známé pražské hudební skupiny vychází v grfické úpravě Karla Halouna s ilustracemi členů skupiny.
písňové texty

Ženy

68 Kč
60 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2