Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
stavba a úpravy

Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 20%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
stavba a úpravy
Ukázky

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

144 Kč
115 Kč
Architektura moderních zahrad - 20%
Ať jste majitelem zahrady, nebo zahradním architektem, vždy přemýšlíte o tom, jak nejlépe zúročit klady pozemku, na kterém má vyrůst nová zahrada. Tato kniha vám poslouží jako návod, jak nejvhodněji naplánovat výsadbu, vodní plochy i komunikace.
stavba a úpravy
Ukázky

Architektura moderních zahrad

552 Kč
442 Kč
Rekonstrukce chalupy - 20%
V knize určené chatařům a chalupářům je shrnuta řada zkušeností z budování a údržby víkendového stavení. Někomu se mohou hodit rady jak ušetřit peníze využitím menších i větších nápadů a „zlepšováků".
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce chalupy

212 Kč
170 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
stavba a úpravy
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
stavba a úpravy
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Budovy bez bariér - 20%
Bezbariérové prostředí slouží všem lidem ve všech situacích a etapách života, nejen vozíčkářům, jak by se na první pohled mohlo zdát. Osobám s kočárkem, starším osobám, lidem po úrazu, dlouhodobě nemocným, osobám se sluchovým a zrakovým postižením...
stavba a úpravy
Ukázky

Budovy bez bariér

169 Kč
135 Kč
Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
stavba a úpravy
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
stavba a úpravy
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
stavba a úpravy
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč
Vánoční ozdoby z drátků a korálků - 20%
Knížka přehledně a názorně popisuje postup výroby vánočních ozdob z drátků a korálků od nejjednodušších po náročnější.
stavba a úpravy
Ukázky

Vánoční ozdoby z drátků a korálků

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2