Nejprodávanější tituly - duben 2020
učebnice

Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky - 11%
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení. Obsahuje 97 úloh z MA a 145 úloh z ČJ, typové úlohy používané u přijímaček, podrobný návod ke správnému řešení a zábavného průvodce - surikata - k udržení pozornosti.
učebnice

Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
680 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
učebnice

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Matemág - 11%
Víme, že matematika může děti bavit. Je tomu tak, když ji používají jako nástroj pro dosahování vlastních cílů a výzev. Pokud zdolají překážky a dosáhnou svých cílů, zažívají zaslouženou radost z poznávání.
učebnice

Matemág

206 Kč
183 Kč
Klavírní škola pro začátečníky - 11%
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.
učebnice

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
263 Kč
Album etud 1 - 11%
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...
učebnice

Album etud 1

143 Kč
127 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
učebnice

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
učebnice

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
učebnice

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
učebnice

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Co je nového v lingvistice
Proč nemůžeme zrušit tvrdé a měkké y/i? Co se stane, když se změní pravidla psaní velkých a malých písmen? Jak vypadá lingvistická analýza pokrmu kung-pao? Odpovědi nejen na takovéto otázky přináší nová kniha Dana Faltýnka.
učebnice
Ukázky

Co je nového v lingvistice

90 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 415 položek
<< < 1 2 3 4 .. 42 > >>