Nejprodávanější audioknihy - duben 2020
humor

Díky, Jeevesi - 11%
(1x)
Další audiokniha oblíbeného humoristy, jejímž hrdinou je důvtipný komorník Jeeves.
humor

Díky, Jeevesi

314 Kč
279 Kč
Žít a nechat žít - 11%
(1x)
Artur si svůj život představoval úplně jinak. Místo výletů do dalekých krajů tráví hodiny v dopravní zácpě. Fádní bezdětné manželství a domek v zástavbě ho také příliš netěší.
humor

Žít a nechat žít

269 Kč
239 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 20%
(8x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
humor
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

249 Kč
199 Kč
Italské dvojhubky - 11%
(3x)
Proč si italští šviháci plní své letité sny v jakémkoliv věku? Proč zbytečně neremcají. Proč by Ital nikdy nepozřel margarín? Proč i v nejmenší vesnici bývá stejný počet barů i kadeřnictví? Jak lze vyzrát na pech vysoko v horách?
humor

Italské dvojhubky

269 Kč
239 Kč
Karneval paměťových buněk - 11%
Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho paměti.
humor

Karneval paměťových buněk

242 Kč
215 Kč
Kde spí lufťáci - 11%
Protože luftu, přesněji čerstvého vzduchu, je ve městě proklatě málo, zavede vás oblíbená česká autorka na hory, k rybníku, k moři… A spát se bude všemožně – pod širákem, ve stanu, horské boudě, na chatě či chalupě, ale i pohodlně v hotelu a penziónu.
humor

Kde spí lufťáci

206 Kč
183 Kč
Táta za všechny prachy - 20%

Tátové se vyskytují v nejrůznějších tvarech a velikostech. Jsou tlustí tátové a hubení tátové, vysocí a malí… A samozřejmě jsou dobří tátové a špatní tátové.

humor
Ukázky

Táta za všechny prachy

329 Kč
263 Kč
Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka - 20%
Karl a Egon jsou dva nadšení učitelé němčiny. Oba mluví česky, Egon však s velkými chybami. O to ochotněji vysvětlují významy německých slov českým začátečníkům.
humor
Ukázky

Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka

99 Kč
79 Kč
Dovolená s moderním fotrem - 20%
(1x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, ve svých knížkách vyčerpávajícím způsobem vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. V nové knize čtenář zjistí, že ani s letní dovolenou to není žádné terno....
humor
Ukázky

Dovolená s moderním fotrem

249 Kč
199 Kč
Máme rádi víno - 12%
Zajímavé a vtipné povídání o víně, čtení autorských textů, poučná vyprávění i veselé příběhy z moravských sklípků i francouzských vinic.
humor

Máme rádi víno

156 Kč
138 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>