Nejprodávanější tituly - duben 2020
romány

Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Malé ženy
Po letech vychází oblíbený příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, v překladu Jindřišky Smetanové.
romány

Malé ženy

268 Kč
Cukrárna v Paříži
(3x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány

Cukrárna v Paříži

359 Kč
Fáma
(2x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku.
romány

Fáma

341 Kč
Osvětimský proces
(1x)
Eva, absolventka tlumočnické školy a nejmladší dcera rodiny Bruhnsových, má krátce před zásnubami, když ji její agentura nečekaně požádá, aby překládala u mezinárodního tribunálu výpovědi bývalých polských vězňů, kteří přežili koncentrační tábor.
romány

Osvětimský proces

323 Kč
Slib
Dvě kamarádky, dva rozdílné osudy. Alice, veterinářka, je šťastně vdaná, má dvě děti, fenku Doru, práci, která ji baví, a spoustu snů. Ten největší je cestovat a poznávat jiné země, a právě proto plánují s manželem cestu po Evropě. Iveta, novinářka,
romány

Slib

269 Kč
Někdy je hezké, že mě miluješ
(1x)
Kamarádky Chloé a Constance jsou každá jiná, obě ale milují knihy, pocházejí z Marinzaku a obě mají potíže s láskou.
romány

Někdy je hezké, že mě miluješ

296 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Srdcová dáma
Proč zrovna u nás? Proč se ta díra objevila zrovna tady? Vypadá to, že se v ní hromadí všechno zlo. Je to snad trest za naše hříchy? Jsme horší než ostatní, víc krademe a podvádíme?
romány

Srdcová dáma

231 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 138 položek
1 2 3 .. 14 > >>