Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
osobní rozvoj

Kniha radosti - 20%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha radosti

198 Kč
158 Kč
Citové pouto - 20%
(1x)
Poznejte svůj typ citového pouta a najděte trvalou lásku.
osobní rozvoj
Ukázky

Citové pouto

214 Kč
171 Kč
Méně mít, více žít - 20%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
osobní rozvoj
Ukázky

Méně mít, více žít

254 Kč
203 Kč
Těhotná panna - 20%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
osobní rozvoj
Ukázky

Těhotná panna

238 Kč
190 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

osobní rozvoj
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Kruh mužů - 20%
(1x)
Kniha o tom, jak se stát "opravdovým mužem" vznikla na základě setkávání mužů v centru osobního rozvoje Maitrea.
osobní rozvoj
Ukázky

Kruh mužů

99 Kč
79 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
osobní rozvoj
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Kouzlo maličkostí - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.
osobní rozvoj
Ukázky

Kouzlo maličkostí

118 Kč
94 Kč
Metoda Bullet Journal - 20%
Metoda Bullet Journal je jednou z nejelegantnějších a nejefektivnějších metod produktivity, s nimiž jsem se kdy setkal. Nejenže usnadňuje organizaci úkolů, ale zároveň pomáhá při hledání vašeho lepšího já.
osobní rozvoj
Ukázky

Metoda Bullet Journal

259 Kč
207 Kč
Nenasytnost - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenasytnost

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 194 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>