Nejprodávanější tituly - duben 2020
Evropa

Praha neznámá II - 11%
V druhém díle Prahy neznámé nás autor zavede do dalších méně známých pražských čtvrtí.
Evropa

Praha neznámá II

359 Kč
319 Kč
Smírčí kříže - 20%
Audiokniha obsahuje vyprávění o kamenech, na které občas narazíme při našich vycházkách a nevíme, proč tam jsou, co znamenají - smírčí kříže. Autor Vladimír Preclík. Čtou Radovan Lukavský, Josef Kemr, Rudolf Hrušínský.
Evropa
Ukázky

Smírčí kříže

99 Kč
79 Kč
Hravý průvodce Prahou - 11%
(1x)
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
Evropa
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Špalíček výletů - Hrady a zámky - 11%
Po čtyřech svazcích Špalíčků výletů po Čechách, Moravě a Slezsku přibývá dalších 365 tipů - pro každý den v roce jeden – věnovaných tentokrát výhradně hradům, zámkům, tedy cílům, které při našich turistických toulkách volíme obvykle nejčastěji.
Evropa

Špalíček výletů - Hrady a zámky

584 Kč
519 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 11%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
Evropa

Utajené hrady a zámky II.

269 Kč
239 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
Evropa
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
Evropa
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Autoatlas ČR A5 - 11%
Autoatlas České republiky v měřítku 1 : 240 000.
Evropa

Autoatlas ČR A5

152 Kč
135 Kč
Dubrovník a Dalmátské pobřeží do kapsy - Lonely planet
Letí vaše sny Středomořím a cítíte v nich tu jemnou vůni slaného vzduchu vanoucího od nedozírné blankytné modři? Vedou vás přitom spletitými uličkami opevněných historických měst? Pak vás vábí jedině do Dalmácie.
Evropa

Dubrovník a Dalmátské pobřeží do kapsy - Lonely planet

116 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
Evropa

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>