Nejprodávanější tituly - duben 2020
detektivky

KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
detektivky

KAR

358 Kč
Dívka v ledu
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
Santiniho jazyk
(5x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
detektivky

Santiniho jazyk

253 Kč
Právo první noci - 30%
(6x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.
detektivky
Ukázky

Právo první noci

199 Kč
139 Kč
Sněžný měsíc
(5x)
Stopa vede do Beskyd! Realitní agentka Olga byla zavražděna na odlehlém místě v Beskydech před roubenkou, kterou nabízela k prodeji.
detektivky
Ukázky

Sněžný měsíc

359 Kč
Neuzavřené případy
(1x)
Soukromý detektiv Brodie objeví tři „mrtvé“ případy a dovede všechny kauzy, které se začnou vzájemně prolínat, k rozuzlení. Není to happy end, ale morální rámec všech případů zaujme jak čtenáře psychologických románů, tak napínavých detektivek.
detektivky
Ukázky

Neuzavřené případy

268 Kč
Tichý zabiják - 30%
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
detektivky
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
174 Kč
Ďábel v zrcadle
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
detektivky

Ďábel v zrcadle

349 Kč
Kdo maže, ten jede
(3x)
Třetí případ svérázné učitelky Josefíny Divíškové!
detektivky

Kdo maže, ten jede

314 Kč
V moci zla
(2x)
Policejní náčelnici Kate Burkholderovou požádá o pomoc šerif z newyorského venkova, aby místním pomohla vyřešit záležitost týkající se samotářské amišské osady a úmrtí mladé dívky.
detektivky

V moci zla

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 540 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 54 > >>