Nejprodávanější knihy - duben 2020
historické romány

Lady v přestrojení - 11%
Lady Kiri Lawfordová je dcerou vévody, po matce má však indické kořeny. To ji staví do poněkud zvláštní pozice. Kiri vyrostla v Indii s matkou a nevlastním otcem, generálem, teď se však vydává do Anglie, aby našla vhodnou partii. Místo vysněného sňatku se jí však dostává opovržení a pomluv.
historické romány

Lady v přestrojení

269 Kč
239 Kč
Pokání mrtvých - 11%
Další z detektivních případů sestry Fidelmy z pera znalce keltské kultury a oblíbeného autora Petera Tremaynea.
historické romány

Pokání mrtvých

314 Kč
279 Kč
Nestvůra z Essexu - 11%
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
historické romány

Nestvůra z Essexu

358 Kč
318 Kč
Pád titánů - 11%
(1x)
První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.
historické romány

Pád titánů

539 Kč
479 Kč
Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
historické romány
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Vážka v jantaru - 11%
Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka. Třetí díl této mimořádné ságy čtenáři naleznou v knize Mořeplavec.
historické romány

Vážka v jantaru

539 Kč
479 Kč
Švadlena z Dachau - 6%
(2x)
Mladičká ambiciozní londýnská švadlenka se ocitne v drtivém soukolí velkých dějin.
historické romány
Ukázky

Švadlena z Dachau

296 Kč
278 Kč
Františkánské spiknutí - 6%
(1x)
Napínavý historický román se odehrává ve středověké Itálii. Mladý poustevník dostane zašifrovaný dopis s informací, kde je uloženo tělo sv. Františka z Assisi. Aby jej rozluštil musí sestoupit z hor do nebezpečného světa 13. století.
historické romány

Františkánské spiknutí

246 Kč
231 Kč
Baudolino - 6%
(10x)
V románu se autor slavného Jména růže opět vrací do středověku. Vesnický uličník Baudolino, rodák ze severní Itálie, se v lese setkává s Fridrichem Barbarossou ...
historické romány

Baudolino

331 Kč
311 Kč
Panský dům a jeho dědictví - 11%
Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu.
historické romány

Panský dům a jeho dědictví

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>