Nejprodávanější Kniha - duben 2020
světová

Obléhání
(2x)
Přístav Cádiz dlouho vzdoroval napoleonským obléhatelům jako jediné neobsazené místo ve Španělsku. Do scenérie zářivě bílého města umístil autor několik vzájemně se prolínajících příběhů ze společnosti rejdařů, obchodních agentů, korzárů a vojáků.
světová

Obléhání

448 Kč
Konec hry
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá.
světová

Konec hry

359 Kč
Buď jako jednorožec
Udělejte si s Jednorožcem výlet do země pozitivního myšlení a žijte život plný slunce, duhy a radosti. Hygge? V tom byl doma. Mindfulness? Žije přítomností. Úklid? Nepotřebuje věci, co ho táhnou k zemi...
světová

Buď jako jednorožec

133 Kč
Malé ženy
Po letech vychází oblíbený příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, v překladu Jindřišky Smetanové.
světová

Malé ženy

268 Kč
Můj Bataclan
Fred Dewilde je pseudonym padesátiletého francouzského grafika, jednoho z těch, co přežili teroristický útok na pařížský klub Bataclan v listopadu 2015.
světová
Ukázky

Můj Bataclan

178 Kč
Tibetský broskvový koláč
(2x)

Tahle knížka se dá vnímat jako mimořádné svědectví o životě umělecké bohémy mírně stranou hlavního proudu americké beatnické a hippie kultury, ale taky jako typicky vtipné a šarmantní robbinsovské vyprávění o dobách, kdy se hipsteři ještě nemyli.

světová
Ukázky

Tibetský broskvový koláč

358 Kč
Příručka špatné matky
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
světová

Příručka špatné matky

219 Kč
Šváb
„Když se Jim Sams – chytrý, ale v žádném případě nějak zvlášť důmyslný tvor – jednou ráno probudil z nepokojných snů, shledal, že se v posteli proměnil v jakousi nestvůrnou obludu…“ Odkazem na Kafkovu Proměnu rozehrává anglický prozaik krátký příběh.
světová

Šváb

233 Kč
Buď jako lama
Vneste do svého života trochu lamího klidu a naučte se, jak si zachovat chladnou hlavu i navzdory chaosu.
světová

Buď jako lama

133 Kč
Amulet
(2x)
Vypravěčkou románu je Auxilio Lacouture, uruguayská básnířka a „matka všech mexických básníků“, která se v září roku 1968 při policejním zásahu na mexické univerzitě schovala na záchodě, kde přečkala několik dnů.
světová

Amulet

233 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>