Nejprodávanější tituly - duben 2020
detektivky

Smrt na jazyku
Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Smrt na jazyku

179 Kč
Ve službách klanu - 20%
(1x)

Aktivní drahokamy chtějí všechny klany. A o to, co chtějí všichni, se obvykle bojuje. Herbert Ducatti toužil jen přežít…

Alespoň zpočátku.

detektivky
Ukázky

Ve službách klanu

179 Kč
143 Kč
Ve vyšších kruzích - 11%
(1x)
Druhý díl série kriminálních románů Vraždy na Sandhamnu o kriminálním inspektorovi Thomasi Andreassonovi a právničce Noře Lindeové.
detektivky

Ve vyšších kruzích

269 Kč
239 Kč
Zákon prérie - 21%
Donald McGuire chce dokázat svému otci, že je schopný, odjíždí převzít řízení měděného dolu. Po cestě je přepaden, zloděj mu však koně neukradne, ale vymění za svého ušlechtilého, ale čerstvého.
detektivky
Ukázky

Zákon prérie

39 Kč
31 Kč
Ztracený přístav - 41%
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
detektivky
Ukázky

Ztracený přístav

318 Kč
189 Kč
Apagé Satanas - 20%

Annu, přítelkyni Ludmily z V artemberka, trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla.

detektivky
Ukázky

Apagé Satanas

229 Kč
183 Kč
Hluboký spánek - 6%

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

detektivky

Hluboký spánek

339 Kč
319 Kč
Klášter kostlivců
(2x)
Po nešťastné smrti svého bratra Ondřeje skládá novoměstský rychtář Jakub Protiva svůj úřad a vrací se na rodnou tvrz Protivec v jižních Čechách. Než však vůbec stačí začít na svém majetku hospodařit, navštíví ho zeman Matěj z Dvorců s podivnou nabídkou.
detektivky
Ukázky

Klášter kostlivců

169 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Vražda v ambitu
(4x)
Tři detektivní příběhy, odehrávající se v polovině 13. století, se vracejí do doby mládí Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Vražda v ambitu

199 Kč
Zobrazuji 511 - 520 z 529 položek
<< < 1 .. 50 51 52 53 > >>