Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
zdraví a životní styl

Spánek - 20%

Nový program pro dobití baterií těla i mysli  Až jednu třetinu svého života strávíme spánkem. Většina z nás spí ale neklidně, často se budí a únavu následně během dne zahání spoustou kofeinu, a to i přesto, že hodiny strávené v posteli zcela zásadně ovlivňují naši náladu, motivaci i rozhodovací schopnosti.

zdraví a životní styl
Ukázky

Spánek

199 Kč
159 Kč
Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví - 20%
Učebnice přináší aktuální informace a poznatky z oblasti ochrany zdraví, prevence nemocí, zdravého životního stylu a veřejného zdravotnictví České republiky (ČR) a Evropské unie (EU).
zdraví a životní styl
Ukázky

Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví

254 Kč
203 Kč
E.V.Č.A.... Start your soul and body - 20%
E.V.Č.A.... - anglická verze.
zdraví a životní styl
Ukázky

E.V.Č.A.... Start your soul and body

137 Kč
110 Kč
Hormony v harmonii - 20%
Laskavý průvodce hormonální terapií, v němž se autorky snaží překlenout bariéry mezi klasickou a alternativní medicínou. Zpracovaly témata od PMS přes fertilitu až po menopauzu a doplnily řadou diagnostických testů, rad i receptů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Hormony v harmonii

254 Kč
203 Kč
Keto Reset Dieta - 20%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
zdraví a životní styl
Ukázky

Keto Reset Dieta

329 Kč
263 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
zdraví a životní styl
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Spiritualita wellness - 20%
Návrat k wellness, a tedy k postupnému duchovnímu zotavování, bývá pozvolný. Stav wellness je založen na rekreaci, kdy „re“ znamená znovu a „creo“ utváření harmonie a rovnováhy především se sebou samým...
zdraví a životní styl
Ukázky

Spiritualita wellness

212 Kč
170 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
zdraví a životní styl
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 80 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>