Nejprodávanější tituly - duben 2020
zdravá výživa

Rawmania - 11%
Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Poznejte ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovala cenné živiny obsažené v ingrediencích.
zdravá výživa

Rawmania

269 Kč
239 Kč
Bezlepková kuchařka Kamily K. - 11%
Kniha navazuje na mimořádně úspěšnou Bezlepkovou kuchařku 3, kterou také vydalo nakladatelství Grada. Autorka předkládá dalších více než 80 receptů na speciality, po kterých se jen olíznete!
zdravá výživa

Bezlepková kuchařka Kamily K.

116 Kč
103 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Fit recepty 2. díl - 11%
Druhé pokračování úspěšné kuchařky Fit Recepty se 155 novými, originálními recepty.
zdravá výživa

Fit recepty 2. díl

347 Kč
308 Kč
Super Food Family Classic - 11%
Jamie's Super Food Family Classics continues with the popular philosophy behind Jamie's Everyday Super Food, bringing exciting healthy eating to the heart of the home.
zdravá výživa
Ukázky

Super Food Family Classic

719 Kč
639 Kč
Tajemství syrové stravy - 11%
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu.
zdravá výživa

Tajemství syrové stravy

405 Kč
360 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
zdravá výživa

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

zdravá výživa
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany
Návštěva babičky s sebou v mysli každého z nás neodmyslitelně nese příslib něčeho dobrého na zub. Moudrá babička tedy může využít situace...
zdravá výživa

Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany

89 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
zdravá výživa
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 54 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>