Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
naučná, odborná a učebnice

Moudrost lesa - 20%
(1x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Moudrost lesa

295 Kč
236 Kč
Československo mezi Stalinem a Hitlerem - 20%
Historická práce profesora Bostonské univerzity se zabývá kořeny a směry Benešovy zahraniční politiky od konce první světové války až do mnichovské dohody v roce 1938.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Československo mezi Stalinem a Hitlerem

299 Kč
239 Kč
Sedm krátkých přednášek z fyziky - 20%
Lekce byly napsány především pro ty, kdo vědí jen málo anebo vůbec nic o přírodních vědách, jejich literární styl a obsah však ocení i odborně poučený čtenář.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Sedm krátkých přednášek z fyziky

129 Kč
103 Kč
Autoškola 2020 - 20%
(1x)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Autoškola 2020

144 Kč
115 Kč
Černobyl 01:23:40 - 20%

3,6 rentgenu není žádná hrůza... Prožijte příběh nejhorší jaderné havárie v dějinách lidstva v unikátním propojení faktografie a cestopisu. Vydejte se s Andrewem do opuštěné Pripjati a do Černobylské jaderné elektrárny a buďte svědky neuvěřitelného příběhu plného nešťastných událostí, mlžení, zapírání, arogance, zbytečného utrpení, ale i neobyčejného hrdinství a sebeobětování těch, kteří následky katastrofy likvidovali.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Černobyl 01:23:40

279 Kč
223 Kč
Léčba traumatu - 20%
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Léčba traumatu

115 Kč
92 Kč
Rozhovory na hraně zítřka - 20%
Kniha obsahuje osmnáct podnětných rozhovorů s výraznými osobnostmi českého veřejného života o budoucnosti člověka, společnosti a planety. Zpovídáni byli odborníci a profesionálové napříč obory, kteří se zamýšleli nad možnou podobou našich zítřků.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Rozhovory na hraně zítřka

178 Kč
142 Kč
Realita není, čím se zdá - 20%
(2x)
Jedním z největších problémů moderní teoretické fyziky je kvantování gravitace, které se snaží propojit tři pilíře moderní fyziky: obecnou relativitu, kvantovou teorii a statistickou fyziku.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Realita není, čím se zdá

199 Kč
159 Kč
Kafka - Rané roky - 20%
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Kafka - Rané roky

248 Kč
198 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 20%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Lidské vědomí a tajemství smrti

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>