Nejprodávanější tituly - duben 2020
humor

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala
(1x)
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala přináší průřez tvorbou výrazné osobnosti kresleného humoru a české country hudby, spojené se skupinou Greenhorns.
humor

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

359 Kč
Holky s voctem

Celou pubertu jsem posilovala břicho, abych ho měla ploché a pevné. Jenže jsem si nevšimla, že můj zadek připomíná velký měkký gauč. Život nebývá takový, jaký si myslíme, že bude. A někdy je to zatraceně dobře.

humor

Holky s voctem

242 Kč
Poprask v sýrové uličce
(1x)
Robert Fulghum tak, jak ho známe a máme rádi. Je čím dál starší, moudřejší, ale smysl pro humor ani v nejmenším neztrácí. Utvrdí vás v tom, že je každý den plný zázraků, které člověk vidí jen, když chodí po světě s otevřenýma očima i srdcem.
humor
Ukázky

Poprask v sýrové uličce

202 Kč
Bez kalhot ani ránu
Na Michaela Swarbricka se konečně usmálo štěstí. Má rande s dívkou svých snů... nejprve se romanticky prohánějí po pláži na roztomilém oslíkovi a pak se koupou v moři. Nádhera! Jenže ouha... věčnému smolaři prostě na lepší časy svítat nemůže.
humor
Ukázky

Bez kalhot ani ránu

253 Kč
Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
Kačka & Mops
Každý by měl vyrůstat s mopsem...
Zábavný komiks pro malé i velké ze života sedmileté upovídané holčičky s vtipem zachycuje střet dětského a dospěláckého vidění světa i radosti a strasti péče o domácího mazlíčka.
humor
Ukázky

Kačka & Mops

179 Kč
Pračlovíčci - Hurá na mamuta!
(2x)
Dost s bobulemi! Malí pračlovíčci už mají všech těch lesních plodů plné zuby a dali by si mamutí steak, pěkně křupavý a šťavnatý!
humor

Pračlovíčci - Hurá na mamuta!

206 Kč
Přiznání taxikářů
(1x)
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vás vidí řidič taxíku, ze kterého právě vystupujete? A co se odehrává v hlavě jemu? Kolik lidí ten den už vezl a co mu všechno o sobě řekli? Začtěte se do stránek knihy, kterou jeden takový napsal.
humor

Přiznání taxikářů

250 Kč
Aspoň jsem to zkusil
Rezervovaný džentlmen a zároveň nepokojný dobrodruh Michael Třeštík, autor proslulých facebookových statusů, který dovede vytěžit stejně adrenalinu z nehody na motorce jako z překladu poezie, popisuje události a situace, které se mohly stát snad jedině jemu. Rok v životě Michaela Třeštíka
humor

Aspoň jsem to zkusil

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 259 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>