Nejprodávanější tituly - duben 2020
cestopisy

Abdalova cesta - 20%
Vyprávění o životě v Malajsii a v sousedních zemích v první polovině 20. století očima dospívajícího chlapce. Od většiny podobných příběhů se liší tím, že autor byl biolog a cestovatel.
cestopisy
Ukázky

Abdalova cesta

99 Kč
79 Kč
Cesta kolem světa v 80 vlacích - 11%
(1x)
Když Monisha oznámila svůj záměr absolvovat cestu kolem světa v 80 vlacích, všichni si jen klepali na čelo. Přesto netrvalo dlouho a ona skutečně hodila batoh na záda, vzala za ruku svého snoubence Jema a vydala se na pečlivě naplánovanou pouť.
cestopisy

Cesta kolem světa v 80 vlacích

332 Kč
295 Kč
Dobroběžník mezi světy - 11%
(1x)
Dobrodruh Marek podal jednoho dne v dobře placené práci výpověď a rozhodl se splnit si sen a projet na koloběžce celý svět.
cestopisy

Dobroběžník mezi světy

314 Kč
279 Kč
Dvě dávné zkušenosti, dvě čerstvé plavby - 11%
Světoběžník Ota Ulč se v této knize vrátil do míst, která procestoval s manželkou a malým synem v minulém století. Tehdy navštívil hlavně Srí Lanku a Indii, v 21. století pobyl zase delší dobu na Kypru, v Izraeli a na Krymu.
cestopisy

Dvě dávné zkušenosti, dvě čerstvé plavby

269 Kč
239 Kč
Evropou na kole - 11%
Jaké je to, když si podáte inzerát se zněním: Hledám holku, která by měla chuť vydat se v létě 2001 na kole na Gibraltar, pojednává cestopisná novinka známého cyklocestovatele a beskydského chataře na Malé Prašivé Martina Stillera.
cestopisy

Evropou na kole

266 Kč
236 Kč
Galapágy - Začarované ostrovy - 11%
Kniha „Galapágy - Začarované ostrovy“ tvoří pátý díl edice „Plavby za dobrodružstvím“ a popisuje zážitky z návštěvy stále činných sopečných ostrovů Galapážského souostroví.
cestopisy

Galapágy - Začarované ostrovy

534 Kč
474 Kč
Jen odřené nohy dávno nebolí - 11%
Kniha je ve své podstatě deníkem, ve kterém si kovář a poutník Vladimír Kropáč poznamenával zážitky a myšlenky tak, jak přicházely během jeho pěší pouti napříč krásným Španělskem, během pouťi do svatého místa.
cestopisy

Jen odřené nohy dávno nebolí

179 Kč
159 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
cestopisy

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Na březích Indického oceánu - 20%
Cestopis legendárního českého cestovatele Dr. Jiřího Bauma, který podnikl ve 30. letech 20. století řadu výprav do exotických míst. Země na březích Indického oceánu Dr. Bauma zajímaly natolik, že se dokonce naučil plynně malajsky.
cestopisy
Ukázky

Na březích Indického oceánu

79 Kč
63 Kč
Příběhy Malého Tibetu - 11%
Druhé vydání knížky nás opět zavede na dalekou cestu do Malého Tibetu. Tam v Himalájích leží pro nás, Středoevropany, docela jiný svět. Ale možná někdy máme až idealistické představy o tom, jak tam žijí mniši i obyčejní lidé. A život se rychle mění.
cestopisy

Příběhy Malého Tibetu

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 78 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>