Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2020
cestopisy

S bílým rytířem za sv. Jakubem - 11%
O Svatojakubské cestě již vyšel nespočet knih, ale tato je originální: povzbudí každého, v jehož nitru se pomalu probouzí k životu poutník. A kdo to vlastně je, ten „poutník“?!
cestopisy

S bílým rytířem za sv. Jakubem

293 Kč
260 Kč
Zikmund 100 - 11%

Příběh cestovatelských legend ožívá v retrospektivě dvou obyčejných kluků. Dva mladí muži se vydávají po stopách asijské cesty Zikmunda a Hanzelky.

cestopisy

Zikmund 100

359 Kč
319 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Bez motoru Atlantikem - 11%
Jak náramně se malá plachetnice zmítá na oceánu, jak neuvěřitelně dokáže taková cesta změnit život, jak bojovat proti mořské nemoci, kdy se vkrádá ponorková nemoc, o tom všem se dočtete v této čtvrté knize cestovatele Petra Macourka.
cestopisy

Bez motoru Atlantikem

257 Kč
228 Kč
Cestou k Františkovi - 11%
Nic na tom není. Stačí jen vyjít. Udělat ten první krok. Krok do neznáma, vstříc každodenní nejistotě.... Co o sobě psát? Cokoliv bych napsala právě teď, nemusí být už zítra pravdou. Jsem všechno a nic. Každý z vás mě pozná jinou a jinak
cestopisy

Cestou k Františkovi

191 Kč
170 Kč
Dominika na cestě Jižní Amerikou - 11%
Metr a půl vysoká Dominika s ještě menší motorkou se vydává sama napříč Jižní Amerikou. Velká cesta malé motorkářky.
cestopisy

Dominika na cestě Jižní Amerikou

314 Kč
279 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
cestopisy

Expedice

358 Kč
318 Kč
Jak jsem nezemřel v Africe - 11%
Knížka Jak jsem nezemřel v Africe je pravdivé líčení jedné z autorových dobrodružných cest, která se vinou bezpříkladné nekázně proměnila z běžné výpravy na poměrně dramatický boj o záchranu zdraví a života.
cestopisy

Jak jsem nezemřel v Africe

224 Kč
199 Kč
Jiná Afrika - 11%
(2x)
Známá rozhlasová novinářka Pavla Jazairiová vydává upravenou a rozšířenou verzi úspěšné knížky z roku 2008 věnované zemím v severní a západní Africe – Mali, Senegalu, Alžírsku, Tunisku. Důvodem je aktuálnost tématu.
cestopisy

Jiná Afrika

161 Kč
143 Kč
Jmenuju se Martin - 11%

Cestovatelské zážitky a tipy od jednoho z nejvýraznějších objevů české YouTube scén. Sledujete všechny ty lidi na sociálních sítích a říkáte si, jak to dělají, že jsou pořád na cestách?

cestopisy

Jmenuju se Martin

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 62 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>