Nejprodávanější tituly - duben 2020
pro začínající čtenáře

Taje olivového háje - 11%
(1x)
Malou vílu odnese vítr mistrál z hor do zahrady opuštěného domu na pobřeží Provence. Víla se o zahradu začne starat a na nový domov si postupně zvykne. Seznámí se i s vílou žijící ve vesnické kavárně, takže už není sama...
pro začínající čtenáře

Taje olivového háje

224 Kč
199 Kč
Ty, ty, ty, Matyldo! - 20%
V Matyldině společnosti se budete náramně bavit a chvíli vás možná bude i mrazit v zádech z toho, co ta holka zase vyvádí. Vyprat sešity v akváriu, mluvit tajnou faraonskou řečí, přidusit tatínka, na to je Matylda expert....
pro začínající čtenáře
Ukázky

Ty, ty, ty, Matyldo!

167 Kč
134 Kč
Týden mezi indiány - 11%
Jak se vlastně hraje na indiány? Víte, jak indiáni žijí, kde bydlí a co všechno umějí? Připojte se k Terezce a Vojtovi a staňte se na týden indiány stejně jako oni. Bude to týden dobrodružný a pestrý jako indiánská čelenka.
pro začínající čtenáře

Týden mezi indiány

197 Kč
175 Kč
Česká říkadla, písničky a pohádky - 11%
V barevně ilustrované knížce na děti čekají nejznámější lidová říkadla: třeba Šiju boty, Paci, paci, Vařila myšička kašičku, Byl jeden domeček, Šel Janeček na kopeček, Oženil se mraveneček.
pro začínající čtenáře

Česká říkadla, písničky a pohádky

269 Kč
239 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
pro začínající čtenáře

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Napsala a namalovala Jindřiška - 11%
Čtení knih je zábava… ale co si takhle jednu vyrobit? Jindriška se vyzbrojila novými pastelkami a je odhodlaná se o to pokusit. A vy jí teď můžete nahlížet přes rameno, zatímco kreslí příběh statečné holčičky, tříhlavé příšery a ...
pro začínající čtenáře

Napsala a namalovala Jindřiška

133 Kč
118 Kč
V co věří Nelly Butterfly - 11%
Knížka jemně navádí k zamyšlení, budování vlastního úsudku a u dětí vyvolává otázky vedoucí k otevřenému dialogu s rodičem. Knížka je ideální i pro děti v první třídě, které se učí číst a rodiče je u čtení poslouchají.
pro začínající čtenáře

V co věří Nelly Butterfly

341 Kč
303 Kč
Vejdi brankou za hádankou - 11%
Špalíček hádanek v deseti oddílech, doprovázených spoustou kouzelných ilustrací, představuje bohatost všeho, co na děti čeká po otevření dveří domu či zahradní branky.
pro začínající čtenáře

Vejdi brankou za hádankou

169 Kč
150 Kč
Ines a dračí růže
Ines je Španělka. Na prázdninách u kamarádky najde na pláži velmi vzácnou mušli podobající se květině, jíž se říká „dračí růže“. Co když magické účinky, které se jí přisuzují, nejsou jen pouhou legendou?
pro začínající čtenáře
Ukázky

Ines a dračí růže

53 Kč
Pohádky o zvířatech - Cvrček a mravenec - 11%
Pohádky o zvířatech - Cvrček a mravenec a další pohádky.
pro začínající čtenáře

Pohádky o zvířatech - Cvrček a mravenec

99 Kč
88 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>