Nejprodávanější knihy - duben 2020
pro začínající čtenáře

Pohádky o zvířatech - Zajíček a ježek - 11%
Pohádky o zvířatech - Zajíček a ježek a další pohádky.
pro začínající čtenáře

Pohádky o zvířatech - Zajíček a ježek

99 Kč
88 Kč
Rošťák Bertík – Tesákyyy! - 11%
Jedenáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Tesákyyy!

178 Kč
158 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
pro začínající čtenáře

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Šibalské kousky skřítka Bonifáce - 11%
Pokračování dvou předchozích knih o kouzelném skřítku Bonifácovi. Veselé i poučné vyprávění pro děti o tajích přírody prostřednictvím malého kouzelného skřítka.
pro začínající čtenáře

Šibalské kousky skřítka Bonifáce

266 Kč
236 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Rošťák Bertík – Čůraaat! - 11%
(1x)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Čůraaat!

178 Kč
158 Kč
Vítejte v Pekle! - 11%

(P)O čertech zábavná kniha pro všechny malé zlobily a zlobilky. Tak jako se děti straší čerty, tak se čertí děti straší lidmi. Protože stejně jako je pro lidi peklo za trest, je pro čerty největším trestem jít mezi lidi.

pro začínající čtenáře

Vítejte v Pekle!

269 Kč
239 Kč
Zvířátka - První čtení, to nic není - 11%
První čtení, to nic není. Kniha pohádek pro první čtení. Pohádky jsou napsané tak, aby je mohly číst děti, které se teprve naučily písmena a chtějí si procvičovat čtení na jednoduchých příbězích.
pro začínající čtenáře

Zvířátka - První čtení, to nic není

212 Kč
188 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6