Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
dobrodružné

Poušť, všude poušť - 20%
(1x)
Známá šestice ve věku deseti až šestnácti let – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta – se s doprovodem několika dospělých vydává na dobrodružnou cestu do tuniské pouště. Sahara se jim zpočátku ukazuje ve své exotické kráse, ale plánovaný malý výlet terénními auty do nitra pustiny se brzy mění v boj o život. Uchrání se Gang odvážných před sálajícími slunečními paprsky? Budou mít dostatek vody? Nesmete všechny nebezpečná písečná bouře? A neukrývá se v písku pod jejich nohama nějaká další hrozba? Čtvrtý příběh série GO! Vyšlo již Ztraceni ve vlnách, Nevinná lavina, Ve spárech džungle.
dobrodružné
Ukázky

Poušť, všude poušť

179 Kč
143 Kč
Protivníci - 20%
(1x)

Pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od oblíbené autorky. Ve městě Gatlon City pokračuje nesmiřitelný boj mezi Renegáty a Anarchisty. Nejenže disponují výjimečnými schopnostmi, ale podařilo se jim vyvinout nebezpečnou tajnou zbraň a hrozí, že svět, který doposud znali, spěje k zániku. V turbulentní politické situaci i Nova a Adrian začínají silně zpochybňovat vlastní ideje i city a hranice mezi dobrem a zlem se pomalu stírá.

dobrodružné
Ukázky

Protivníci

279 Kč
223 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří - 20%

Naleznou Zelenopláštníci v prastaré knihovně to, co hledají? 7. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců. Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan – kdysi hrdinové Erdasu, nyní psanci pronásledovaní krutými žoldáky, Přísežníky.

dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří

189 Kč
151 Kč
V kůži rytíře - 20%
Dobrodružný příběh o velké statečnosti ze světa rytířských soubojů tě uchvátí důmyslnou zápletkou.
dobrodružné
Ukázky

V kůži rytíře

139 Kč
111 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zozomba - 20%

Napínavý příběh o odvaze a síle skutečného přátelství Quido a Frida nejsou tak docela kamarádi, když ale o víkendu ve starém domě u hřbitova odemknou tajemné dveře, začne jejich velké dobrodružství. Pomocí prastaré knihy a Zeleného prášku probuzení přivolají neobyčejnou bytost: zombie holku, kterou pojmenují Zozomba.

dobrodružné
Ukázky

Zozomba

209 Kč
167 Kč
Ztracený šíp - 20%
Jana, nebo Mana? Napínavý příběh z dávných dob i ze současnosti.
dobrodružné
Ukázky

Ztracený šíp

189 Kč
151 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružné
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Sestra smrt - 20%
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
dobrodružné
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
103 Kč
Vinnetou I. - 20%
(1x)
Nejslavnější indiánský příběh o přátelství, čestnosti a odvaze náčelníka Apačů Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda.
dobrodružné
Ukázky

Vinnetou I.

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>