Nejprodávanější knihy - duben 2020
česká poezie

V úterý bude válka - 11%
(1x)
Druhé vydání úspěšné básnické sbírky obsahuje cykly V úterý bude válka, Můžeš zmizet, Duchové.
česká poezie

V úterý bude válka

158 Kč
141 Kč
... se nezblázni - 11%
Kniha autorských písňových textů a krátkých veršovaných reflexí veřejného života naší společnosti.
česká poezie

... se nezblázni

152 Kč
135 Kč
Peer Gynt - 11%
Klasická dramatická báseň norského dramatika pojednává o osobitém hledání životních hodnot nezkrotného Peera Gynta, který utíká před svou minulostí a stává se světoběžníkem, aby na konci své pouti zjistil, že to nejdůležitější, na něj čeká doma.
česká poezie

Peer Gynt

189 Kč
168 Kč
Budiž! - 11%
Kniha devadesáti krátkých filozoficko-básnických reflexí s vědomým humanistickým a v závěru i idealistickým a pacifistickým patosem. Autorem textu i ilustrací je známý básník a spisovatel Michal Černík.
česká poezie
Ukázky

Budiž!

197 Kč
175 Kč
Do bouře - 12%
(1x)
Hudebnice a literátka, která dosud vydala jednu prozaickou a jednu básnickou sbírku, navazuje ve své aktuální knize básní na tu předešlou, jež vyšla v roce 2017 pod názvem Kolibří úsměv.
česká poezie

Do bouře

77 Kč
68 Kč
Planeta souznění - 11%
Kniha obsahuje 64 veršů a 3 povídky. Žánrově je to knížka k odpočinku, k úsměvnému zamyšlení - jemně morálně a společensky podmalovaná poesie pro všechny věkové skupiny bez rozdílu pohlaví.
česká poezie

Planeta souznění

171 Kč
152 Kč
Psáno na rozkaz - 11%

Poezie pro všechny, kteří se rádi zamýšlejí nad otázkami života a smrti, lásky a vzpomínek. Zvláště pak pro ty, co navíc milují železnici. V pořadí druhá sbírka strojvedoucího a básníka.

česká poezie
Ukázky

Psáno na rozkaz

179 Kč
159 Kč
RAPSODIA VULGARIS - 11%
Třetí svazek výhradně erotické poezie autorů sdružených v Klubu poetických sprosťáků, tedy x-krát o jednom a tomtéž, leč stále odvážně a zajímavě.
česká poezie

RAPSODIA VULGARIS

225 Kč
200 Kč
Srst smrku
Knížka je pátou básnickou sbírkou malíře Pavla Preisnera. Básně jsou psány prózou - velmi krátkou. Jak říká sám autor: zapíši nějaký vjem a osekávám text až na jen to nezbytné. Sbírku provází fotoilustrace Libora Stavjaníka.
česká poezie

Srst smrku

113 Kč
Výstup na horu Méru - 10%
Výstup na horu Méru je básnická skladba o třech částech, ovšem jak může napovědět už název, stoupání na posvátnou horu hinduismu, která ožívá jen ve světě mýtů, bude spíše symbolické a velice spletité.
česká poezie

Výstup na horu Méru

105 Kč
94 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 183 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 19 > >>