Nejprodávanější tituly - duben 2020
hudba

Still On My Mind
Na své páté studiové album nechala Dido fanoušky čekat dlouhých šest let. Album již na podzim 2018 předznamenal singl Hurricanes, který v lednu 2019 následovala píseň Give You Up.
hudba

Still On My Mind

656 Kč
Světové evergreeny s texty Josefa Kainara
Album Světové evergreeny s texty Josefa Kainara vzniklo v roce 1969, známé americké písně na něm zpívali Jiří Suchý, Waldemar Matuška, Jiří Jelínek a Karel Hála, doprovázel Gustav Brom se svým orchestrem.
hudba

Světové evergreeny s texty Josefa Kainara

225 Kč
Svitanie
Legendární album československé art-rockové skupiny z roku 1977. Skupinu M EFEKT tvořili v tom čase vynikající, dnes už bohužel nežijící hudebníci z Prahy, Brna a Bratislavy na čele s kytaristou Radimem Hladíkem.
hudba

Svitanie

494 Kč
Taller
Jamie Cullum je světoznámým jazzovým pianistou a zpěvákem, jehož kariéra trvá již 18 let.
hudba

Taller

386 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
hudba

Úplně levej

314 Kč
V tichu mezi slovy
Bílá nemoc není jen název slavné Čapkovy divadelní hry, ale jmenuje se tak i pražská folkrocková skupina, která navazuje na někdejší folkovou kapelu Bonsai. Album … v tichu mezi slovy… vychází po dlouhých patnácti letech.
hudba

V tichu mezi slovy

261 Kč
Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.
hudba

Září

449 Kč
Zvoňte zvonky
Žádné slovenské album nevlastní tolik superlativů, jako Zvoňte zvonky skupiny Prúdy. Legendární, najlepší, ten, který změnil historii, základní pilíř slovenského rocku.
hudba

Zvoňte zvonky

314 Kč
Žádnej Santa
Vánoční rockové album Petra Štěpánka a přátel – Žádnej Santa přináší kolekci vánočně laděných rockových písní i tradičních koled v rockové úpravě.
hudba

Žádnej Santa

233 Kč
Antologie moravské lidové hudby 8
Výpravná edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století končí své putování osmým dílem s názvem Smrti, milá smrti. Funerální tematika v moravské lidové písni je zachycena ve 22 písních z toho 17 je nahraných exklusivně pro Antologii.
hudba

Antologie moravské lidové hudby 8

224 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 126 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>