Nejprodávanější tituly - duben 2020
duchovní teorie a směry

Třpyt prázdna - 11%
Druhý díl volné trilogie esejů a duchovních příběhů.
duchovní teorie a směry

Třpyt prázdna

347 Kč
308 Kč
Um meditace - 20%
Slovo meditace jsem začal používat a současně se začal vědomě věnovat „meditaci“ někdy v roce 2000. Tedy mohu říci, že v tomto životě vědomě medituji a studuji nejrůznější meditační techniky skoro dvacet let. ...
duchovní teorie a směry
Ukázky

Um meditace

80 Kč
64 Kč
Um vnímání - 20%
Není bezprostřednějšího aktu či události vědomí v naší každodenní zkušenosti, než samotný akt smyslového vnímání v našem vědomí prožívání a zakoušení sebe, druhých a světa.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Um vnímání

90 Kč
72 Kč
Vnitřní aspekty sociální otázky - 11%
V knize se dozvíme velmi zajímavé informace o tom, jak náš sociální život souvisí se životem po smrti i se životem před naším zrozením.
duchovní teorie a směry

Vnitřní aspekty sociální otázky

180 Kč
160 Kč
Osm veršů o vědomí, jehož vyššího není - 20%
Volná zkušenostní interpretace či adaptace původního textu kašmírského filozofa a tantrika Abhinavagupty: Anuttara??ika, jehož název lze přeložit jednoduše jako Osm veršů o vědomí, jehož vyššího není.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Osm veršů o vědomí, jehož vyššího není

50 Kč
40 Kč
Propojená mysl - 11%
Můžeme vycítit, co se děje s našimi blízkými, kteří jsou od nás tisíce kilometrů daleko? Jak to, že nám někdy zazvoní telefon a my okamžitě víme, kdo volá? Obsahují intuitivní předtuchy informace o budoucích událostech?
duchovní teorie a směry

Propojená mysl

314 Kč
279 Kč
Santería - 11%

Santería – u nás prakticky neznámé náboženství má ve světě více jak sto miliónů vyznavačů. Je velice komplexním náboženským systémem s jasnou představou o fungování světa, lidském osudu i o roli dobra a zla.

duchovní teorie a směry

Santería

423 Kč
376 Kč
Klíč k poznání Já - 22%
(2x)
Šrí Siddharáméšvar v této knize jednoduchým a přímým stylem vysvětluje poznání našeho skutečného Já v tradici advaita védánty (nedvojné védánty). Mluví snadno srozumitelným jazykem a k dokreslení používá příklady z běžného života.
duchovní teorie a směry

Klíč k poznání Já

127 Kč
99 Kč
Slabikář vnitřní modlitby - 11%
(1x)
Kniha předního českého znalce karmelitánské spirituality přibližuje pomocí dvanácti klíčových slov sv. Terezie její praxi vnitřní modlitby.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Slabikář vnitřní modlitby

206 Kč
183 Kč
Mandaly mezisvětí - 11%
Kniha povídek z let 1986–2015 je pokusem o vytvoření jakési „holografické mandaly“, jejímž ústředním bodem jsou tři základní otázky: Kdo jsme? Odkud jsme přišli? Kam jdeme? Kdokoliv se jimi upřímně zabývá, dojde k Sókratovu Vím, že nic nevím.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Mandaly mezisvětí

214 Kč
190 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 91 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>