Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
děti a mládež

Co má poznat správný Čech - 20%
Pokračování úspěšné knihy Co má vědět správný Čech, tentokrát zaměřené na poznávání významných míst naší vlasti.
děti a mládež
Ukázky

Co má poznat správný Čech

297 Kč
238 Kč
Černobílé pohádky - 20%
Černobílé pohádky napsalo 18 populárních českých autorů knížek pro děti i dospělé. V knížce najdete vtipnou pohádku O kohoutkovi z pera Zdeňka Svěráka, půvabný příběh O Vilíkovi, který napsala Alena Mornštajnová, pohádku Petry Soukupové s názvem Klárka nebo třeba trochu bláznivé vyprávění o skřítkovi Pozdníčkovi od Dominika Landsmana...
děti a mládež
Ukázky

Černobílé pohádky

209 Kč
167 Kč
Ema a její kouzelná zoo - Roztomilá lama - 20%

Pátý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Ema život v Záchranné ZOO strýčka Horáce zbožňuje. A protože dokáže mluvit se zvířaty, je tam vždy vítanou pomocnicí.

děti a mládež
Ukázky

Ema a její kouzelná zoo - Roztomilá lama

149 Kč
119 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Mládí v hajzlu: Povolení prudit - 20%
(1x)
Divoká jízda Nicka Twispa a jeho rodiny pokračuje, držte si klobouky jedeme z kopce!
děti a mládež
Ukázky

Mládí v hajzlu: Povolení prudit

198 Kč
158 Kč
O pejskovi a kočičce - Jak myli podlahu - 20%
(1x)

Pejsek a kočička s piktogramy pro všechny malé čtenáře! Známý pohádkový příběh Josefa Čapka je převyprávěn a upraven formou piktogramů. Pomocí obrázků si mohou děti od dvou let přečíst pohádku samy a vyprávět ji tak například dospělému.

děti a mládež
Ukázky

O pejskovi a kočičce - Jak myli podlahu

149 Kč
119 Kč
Policejní křeček - 20%
Pes ve službách zákona dnes nikoho nepřekvapí. Ale policejní křeček? A opravdu jeden takový existuje! Jmenuje se Bruno a žije v teráriu u druháka Jirky. Když se ukáže, že křeček mluví, Jirka zajásá, takového kamaráda nikdo nemá.
děti a mládež
Ukázky

Policejní křeček

149 Kč
119 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

děti a mládež
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

děti a mládež
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 168 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 17 > >>