Nejprodávanější knihy - duben 2020
první stupeň

Jakub a Jáchym zachránci - 11%
Bohatě ilustrovaná knížka aktivního čtení pro děti předškolního věku, tolik oblíbená rodiči i učitelkami mateřských školek.
první stupeň

Jakub a Jáchym zachránci

234 Kč
208 Kč
Perlorodky - 11%
Poutavé vyprávění o malém Ivanovi, který uteče z děcáku a ujmou se ho vodní skauti (tehdy, začátkem 70. let už zase zakázaní), a vychovávají ho k lásce ke svobodě, pevným zásadám a bratrství.
první stupeň

Perlorodky

358 Kč
318 Kč
Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy vodních toků a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy vodních toků a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
první stupeň

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?

206 Kč
183 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 11%
Pokud vás lákají záhadné podmořské hlubiny, pokud sníte o neuvěřitelných dobrodružstvích v oceánech naší planety, pak je mistrovské dílo Julese Verna tou pravou knihou pro vás!
první stupeň

Dvacet tisíc mil pod mořem

359 Kč
319 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
první stupeň
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
první stupeň
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
první stupeň
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Poněkud otravný slon - 22%
(1x)
Co je velké, modré, rádo to rozkazuje a objeví se to přede dveřmi, i když to nikdo nezval? No přece – PONĚKUD OTRAVNÝ SLON! A jeho návštěva u Sama je jedna velká katastrofa!
první stupeň

Poněkud otravný slon

190 Kč
148 Kč
První slova - Samolepky - Aktivity - 11%
Naučte své děti správně používat nová slovíčka pomocí originální samolepkové "učebnice"! Nad tímto hravým sešitem nabitým aktivitami se děti rozhodně nudit nebudou, ani si nebudou připadat, jako by se učily.
první stupeň

První slova - Samolepky - Aktivity

161 Kč
143 Kč
Velká kniha českých pohádek - 11%
Svět víl a kouzelníků, skřítků a vodníků, statečných princů a krásných zakletých princezen, hloupých i prohnaných čertů, venkovských chasníků a lidožravých obrů – tak pestrý a kouzelný je pohádkový svět, který najdete v této knížce.
první stupeň

Velká kniha českých pohádek

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 264 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 27 > >>