Nejprodávanější tituly - duben 2020
sci-fi

Borne
Strhující román z blízké budoucnosti od autora oceňované trilogie Jižní Zóna se odehrává v nebezpečných rozvalinách někdejšího města, v nichž obezřetně shání obživu mladá Rachel.
sci-fi
Ukázky

Borne

313 Kč
Brány Anubisovy
Jeden z nejvěhlasnějších románů na pomezí science fiction a fantasy mísí literární historii, lykantropii, templářské rytíře, egyptskou magii a prazvláštní přehlídku skutečných i fiktivních postav v patrně nejoriginálnějším příběhu o cestování v čase.
sci-fi
Ukázky

Brány Anubisovy

358 Kč
Emisar
(2x)
Dystopická sci-fi novela oceňované japonské spisovatelky žijící od roku 1982 v Německu. Autorka přináší vizi rodné ostrovní země, která se uzavřela před ostatním světem. Veškeré cizí vlivy a jazyky byly postaveny mimo zákon a staly se nežádoucími.
sci-fi

Emisar

201 Kč
Enderův stín
(2x)
Vracíme se na výcvikovou orbitální stanici, na které Mezinárodní flotila vychovává z nejnadanějších dětí budoucí velitele do války proti mimozemským agresorům.
sci-fi

Enderův stín

313 Kč
Fulgrim
Graham McNeill vypráví v dalším vzrušujícím románu ze série Horovo kacířství příběh o tragickém selhání primarchy Fulgrima.
sci-fi

Fulgrim

350 Kč
Korporace
(1x)
KORPORAC€ je kvazi-dystopický thriller prošpikovaný akcí, napětím, dějovými zvraty a filozofickými proklamacemi samozvaných mesiášů.
sci-fi

Korporace

269 Kč
Ostré stříbro
Šestá kniha z cyklu Gauntovi duchové.
sci-fi
Ukázky

Ostré stříbro

149 Kč
První a jediní
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
sci-fi
Ukázky

První a jediní

149 Kč
Stín vítězství
(2x)
Občas věci nevyjdou tak, jak se plánují. Mesanský blok má plán, na kterém pracuje už celá staletí. Plán na přeměnu galaxie a genetické vylepšení – svým způsobem – lidské rasy.
sci-fi

Stín vítězství

404 Kč
Stroj nekonečna
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.
sci-fi

Stroj nekonečna

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 279 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 28 > >>