Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
rodina a dítě

Výchova k psychické odolnosti dítěte - 20%
Milí rodiče, vítáme vás u knihy, která vám přináší nápady, tipy a povzbuzení při výchově vašeho dítěte se zaměřením na vývoj jeho psychické odolnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Výchova k psychické odolnosti dítěte

212 Kč
170 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
rodina a dítě
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
rodina a dítě
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Srovnávací pedagogika - 20%
Kniha odpovídá aktuální otázky a popisuje významné trendy, které určují podobu a výsledky vzdělávání v různých zemích od předškolního až po vysokoškolské.
rodina a dítě
Ukázky

Srovnávací pedagogika

224 Kč
179 Kč
Hry v mateřské škole v teorii a praxi
(1x)
"Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí?
rodina a dítě
Ukázky

Hry v mateřské škole v teorii a praxi

203 Kč
Očkování a infekční nemoci dětí - 20%
Každé dítě předškolního a školního věku je ohroženo bakteriemi a viry, které se nejsnadněji šíří v dětských kolektivech a malé pacienty dovedou pořádně potrápit.
rodina a dítě
Ukázky

Očkování a infekční nemoci dětí

149 Kč
119 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8