Nejprodávanější e-knihy - duben 2020

Krvavé dozvuky války
Kniha populárního autora literatury faktu poutavým způsobem a na základě dodnes málo známých anebo zcela neznámých faktů (a to včetně dobových černobílých fotografií) ukazuje čtenáři tehdejší dění.
Ukázky

Krvavé dozvuky války

297 Kč
Muž bez psa
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
Nervové buňky a jejich svět
Kniha přináší aktuální přehled o světě nervových buněk, které jsou základem složité a komplexní činnosti nervového systému, a tedy i všech duševních dějů a procesů.
Ukázky

Nervové buňky a jejich svět

305 Kč
Nesmírný
(10x)
Šestý případ oddělení Q. V průběhu vyšetřování Rose, Asad, Carl i nováček Gordon odhalují staré tajemství, které hrozí položit čtyřlístek z oddělení Q na lopatky.
Ukázky

Nesmírný

199 Kč
Open
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
Ukázky

Open

248 Kč
Síla lidskosti

Vydáno k 80. narozeninám Jeho Svatosti dalajlamy

Převratné, motivující, vysoce přesvědčivé. Síla lidskosti je nejvýznamnější a nejaktuálnější výpovědí jedné z nejvlivnějších duchovních a politických osobností dnešní doby.

Ukázky

Síla lidskosti

169 Kč
Sudetští Němci 1848–1948
(4x)
Většina prací věnovaných německým obyvatelům českých zemí se soustředí na meziválečné období, na druhou světovou válku a následné nucené vysídlení Němců. Na rozdíl od nich se kniha Piotra Majewského zabývá také kořeny těchto událostí.
Ukázky

Sudetští Němci 1848–1948

299 Kč
Svatí na Karlově mostě
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
Teorie a narace

Kniha Teorie a narace navazuje na autorovu monografi i Dějepisectví mezi vědou a vyprávěním. Autor se zamýšlí nad literárností historického textu, zkoumá vztah mezi dějinami, pamětí a vyprávěním a kriticky glosuje teoretické přístupy.

Ukázky

Teorie a narace

198 Kč
Velká kniha vtipu
(1x)
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
Ukázky

Velká kniha vtipu

339 Kč
Zobrazuji 911 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 90 91 92 93 94 .. 100 > >>