Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
česká

Seržant - 20%
(1x)
Voják z trestné jednotky chycený v osidlech hrátek mocných. V okamžiku, kdy nebojuje jen sám kvůli sobě, přestávají platit veškerá tabu, hlavně sálají žárem a realita se chvěje v magických smrštích.
česká
Ukázky

Seržant

139 Kč
111 Kč
Smrt expremiérky
Další případ soukromého detektiva Stanislava Berky, bývalého kapitána brněnské kriminálky, začíná mírumilovně v jihomoravské vesnici Hrádek.
česká
Ukázky

Smrt expremiérky

169 Kč
Smrt z minulosti
Další případ soukromého detektiva Stanislava Berky, kdysi šéfa jihomoravské krajské mordparty, začíná objevením bizarně zavražděné ženy, bývalé prokurátorky, v brněnské Kamenné kolonii.
česká
Ukázky

Smrt z minulosti

169 Kč
Soukromí Milady Horákové - 20%
Soukromí Milady Horákové je po díle Rodokmen a soukromí TGM druhou nejvýraznější knihou historičky Michaely Košťálové týkající se velkých osobností první Československé republiky.
česká
Ukázky

Soukromí Milady Horákové

149 Kč
119 Kč
Spalte svoje úspory - 20%
(2x)
Utopický antikapitalistický esej mladého českého autora je zamyšlením nad zbytečností peněz a jejich zhoubným vlivem na všechny oblasti lidského života.
česká
Ukázky

Spalte svoje úspory

87 Kč
70 Kč
Těžké melodično - 20%
16. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
česká
Ukázky

Těžké melodično

149 Kč
119 Kč
Tchán Kondelík a zeť Vejvara - 20%
(1x)
Je po svatbě. Pepina Kondelíková, nyní mladá paní Vejvarová má dost práce se svou novou domácností a blíží se Vánoce. Mistr Kondelík by si rád užil vysněného klidu, ale sleduje, že jeho drahou Betynku něco trápí.
česká
Ukázky

Tchán Kondelík a zeť Vejvara

195 Kč
156 Kč
Tři pocestní - 20%
Tajemný příběh o slavných křtinách na samotě u pastýře Fennela.
česká
Ukázky

Tři pocestní

49 Kč
39 Kč
Válka s Mloky - 20%
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
česká
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
39 Kč
Vánice - 20%
Vánice, stejně jako předchozí česky vydaná novela Den opričnika, nezapře autorovu zálibu ve fantazii a nadsázce, v absurdních motivech a vizionářství, vpletených do toku realistického vyprávění.
česká
Ukázky

Vánice

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>