Nejprodávanější tituly - duben 2020
děti a mládež

Hilda a parádní slavnost - 11%
(1x)
Dobrodružství Hildy nejprve uchvátila čtenářky a čtenáře komiksů, poté vznikl animovaný seriál od Netflixu a nyní je tu knižní série.
děti a mládež
Ukázky

Hilda a parádní slavnost

269 Kč
239 Kč
Hlemýždím tempem - 11%
(1x)
Poetický příběh o pouti jednoho hlemýždě, nejen pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Hlemýždím tempem

269 Kč
239 Kč
Včelař Josífek - 11%
(3x)
V pustém údolí, kde nic nebylo ani nerostlo, žil osamělý Josífek. Bývalo mu často mu smutno. Až jednoho rána za chaloupkou na něj čekalo překvapení. Zatoulaný včelí roj si hledal nový domov.
děti a mládež
Ukázky

Včelař Josífek

266 Kč
236 Kč
Anča a Pepík 2.
(2x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
děti a mládež

Anča a Pepík 2.

341 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

děti a mládež
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Darcy Burdocková - 6%
Darcy Burdocková, desetiletá hrdinka půvabné a mimořádně svěží knížky Laury Dockrillové, se v mnohém podobá své stvořitelce. S okouzlením a nekonečnou představivostí objevuje svět kolem sebe, v každodenní všednosti nachází výjimečnost.
děti a mládež
Ukázky

Darcy Burdocková

211 Kč
198 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
děti a mládež

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno III. - 6%
Závěrečný díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu.
děti a mládež

Kámen a flétna a to ještě není všechno III.

304 Kč
286 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>