Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
děti a mládež

Valentýnka a daleké kraje - 20%
Kdo už Valentýnku zná, ví, že je to holčička s nevšedními nápady. A na ty netrpělivě čekají její nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka jim vždycky zazpívá a zahraje na klávesy svou písničku, pes Hugo vesele zaštěká a hned se všichni s chutí pustí do nové hry. Jsou prázdniny, a tak se tentokrát Valentýnka rozhodla, že si děti společně založí cestovní kancelář. To bude zábava! Jenže nečekaně se objeví někdo, kdo má o nabídku zájezdu této cestovky opravdu zájem… Volné pokračování knížky Valentýnka a narozeniny
děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a daleké kraje

179 Kč
143 Kč
Valentýnka a narozeniny - 20%

První díl nové řady od autorky bestsellerové série o Aničce Devítiletá Valentýnka je trochu snílek, trochu průzkumnice. Tahle kombinace z ní dělá neobyčejnou holčičku, která se dostává do dramatických i vtipných situací. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou.

děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a narozeniny

179 Kč
143 Kč
Věda hrou - 20%

120 pokusů k hravému ověření fyzikálních zákonů! Víš, jak funguje teploměr? Jak pracuje potrubní pošta? A že úplně snadno zvládneš vyrobit malé tornádo? Tohle všechno a ještě mnohem víc si můžeš ověřit na 120 pokusech, kterými tě provede profesor Hokus Pokus.

děti a mládež
Ukázky

Věda hrou

189 Kč
151 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
děti a mládež
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Jak to chodí v psí školce - 20%
Začtěte se do pohádkových příhod psích předškoláků! V téhle školce si budete připadat jako v psí grotesce. Malý pejsek Bobeš jde poprvé do školky mezi ostatní štěňátka.
děti a mládež
Ukázky

Jak to chodí v psí školce

212 Kč
170 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

děti a mládež
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
děti a mládež
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Ty, ty, ty, Matyldo! - 20%
V Matyldině společnosti se budete náramně bavit a chvíli vás možná bude i mrazit v zádech z toho, co ta holka zase vyvádí. Vyprat sešity v akváriu, mluvit tajnou faraonskou řečí, přidusit tatínka, na to je Matylda expert....
děti a mládež
Ukázky

Ty, ty, ty, Matyldo!

167 Kč
134 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
děti a mládež
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 131 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>