Nejprodávanější knihy - květen 2020
předškoláci

Čtyřlístek se představuje - 11%
Klasické skládací leporelo, jehož námětem je život u Čtyřlístku v průběhu kalendářního roku. Obrázky jsou doprovázeny krátkými jednoduchým texty.
předškoláci

Čtyřlístek se představuje

107 Kč
95 Kč
Objevujeme svět! Barvy - 11%
Objevovat svět barev s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Barvy

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Farma - 11%
Objevovat svět na farmě s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Farma

224 Kč
199 Kč
Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek - 11%
Milovníci traktorů a náklaďáků si s touto knihou užijí skvělou zábavu při spoustě činností spojených s vybarvováním a nalepováním 1000 samolepek.
předškoláci

Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek

143 Kč
127 Kč
Ateliér výtvarných nápadů
Zásobník námětů pro jednoduché a vkusné tvoření je inspirován přirozeným během kalendářního roku a lidovými tradicemi, najdete v něm tipy pro všechna roční období. Náměty jsou nenáročné na materiál – tvoříme z odpadových materiálů a z přírodnin.
předškoláci

Ateliér výtvarných nápadů

134 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
předškoláci

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
předškoláci
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Jak to žije na stavbě - 11%
(2x)
oto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si malý stavbař při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku – může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet.
předškoláci

Jak to žije na stavbě

224 Kč
199 Kč
Rakouské pohádky - 11%
„Vozíčku, přilep je!“ zvolá řízný chlapík, který si chce namluvit královskou dceru, a už jsou všichni přilepení k jeho kouzelnému vozíku: umouněný kominík, nezvedený pekařský učedník i s nůší křupavých houstiček, zvědavé děvče z krámu v zástěře...
předškoláci

Rakouské pohádky

225 Kč
200 Kč
Slůvka - pro děti od 1–3 let - 11%
V této knížce najdou děti jednoduché barevné kresbičky některých věcí, které mohou vidět kolem sebe, a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci
Ukázky

Slůvka - pro děti od 1–3 let

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 171 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>