Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
zdraví a životní styl

Cvičíme taj-či s dětmi - 11%
Kniha představuje soubor cviků a pohybových her, které se opírají o inspiraci tradičním čínským cvičením taj-či. Po metodickém úvodu jsou zařazeny cviky vhodné pro rozcvičku a pro různé specifické situace – potřebujeme aktivizovat, uvolnit, protáhnout se.
zdraví a životní styl

Cvičíme taj-či s dětmi

179 Kč
159 Kč
Kniha o očkování - 6%
Kniha, jež vám pomůže při rozhodování, proti kterým nemocem a kdy nechat očkovat své dítě. Najdete v ní informace o průběhu, rizicích a četnosti výskytu jednotlivých nemocí, proti nimž existuje očkování, o složení vakcín a jejich možných vedlejších účinků.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kniha o očkování

304 Kč
286 Kč
Půst - cesta k dokonalosti - 11%
Půst není jenom jedna z mnoha detoxikačních metod. Skrývá v sobě neomezené možnosti pro práci s vlastním tělem i myslí. Půstem můžeme vyléčit prakticky jakoukoli chorobu i přeprogramovat svoji mysl. Stačí pouze vědět jak a chtít.
zdraví a životní styl

Půst - cesta k dokonalosti

243 Kč
216 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
zdraví a životní styl

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Doba jedová 2 - 6%
(7x)
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné.
zdraví a životní styl

Doba jedová 2

254 Kč
239 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Limity medicíny - 6%
Illichova hluboce šokující analýza klinické a sociální reality týkající se chorob vytvořených lékaři zkoumá kulturu zdraví, nemoci a utrpení a obsahuje také historický exkurz do konceptů a obrazů smrti.
zdraví a životní styl

Limity medicíny

305 Kč
287 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl

Migréna

377 Kč
354 Kč
Zdravé těhotenství - 11%
(1x)
Jedinečný rádce pro úspěšné otěhotnění, těhotenství, porod i šestinedělí. Věnuje se zdravé výživě a cvičení nejen v období těhotenství, unikátní je zdravé vaření krok za krokem s předními českými šéfkuchaři.
zdraví a životní styl

Zdravé těhotenství

314 Kč
279 Kč
Budu správně mluvit - 14%
Chodíte s dítětem na logopedii? Pak je tento titul určen právě vám. Naučí vás pochopit nejen příčiny nejčastějších problémů s řečí, ale především principy metodických postupů, které se při odstraňování poruch používají.
zdraví a životní styl

Budu správně mluvit

232 Kč
199 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 189 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>