Nejprodávanější tituly - květen 2020
sci-fi

Příběh šmouly Mrněte
Další čtyři z komiksových příběhů o vesničce plné šťastných modrých bytůstek.
sci-fi

Příběh šmouly Mrněte

71 Kč
Příběh Zoe - 11%

Jmenuji se Zoe Boutin-Perryová. Jsem kolonistka uvízlá na neprobádaném, smrtícím světě. Modla pro rasu mimozemšťanů. Hráč a pěšec v mezihvězdné partii šachů o záchranu lidstva nebo případný pozorovatel jeho pádu. Čtvrtý díl sci-fi série Koloniální války.

sci-fi

Příběh Zoe

242 Kč
215 Kč
Tři stigmata Palmera Eldritche - 6%
(1x)
Země se na počátku 21. století stává kvůli narůstajícím teplotám téměř neobyvatelnou. Lidé jsou odesíláni do mimozemských kolonií, kde se setkávají s podobně nehostinným prostředím. Sci-fi román.
sci-fi

Tři stigmata Palmera Eldritche

219 Kč
206 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Logické Proroctví - 11%
(1x)
Příběh nás zavede do budoucnosti, kde lidé žijí harmonicky s přírodou. Budeme sledovat lidské osudy téměř všech společenských vrstev. Vše se rozbije v momentě, kdy lidstvo postihne obrovská přírodní katastrofa.
sci-fi

Logické Proroctví

387 Kč
344 Kč
Temní ilumináti - 11%
Sci-fi říznutá magií, příběh z Prahy a okolí jejích lokálních mytologií; příběh z blízké budoucnosti!
sci-fi

Temní ilumináti

167 Kč
148 Kč
Arkonidský lovec
Kantiran se dostává na Arkon, do centra impéria, a absolvuje školní dráhu kadeta. A také se dozvídá, kdo jsou jeho skuteční rodiče: Pozemšťan Perry Rhodan a Ascari da Vivo, admirálka impéria.
sci-fi
Ukázky

Arkonidský lovec

30 Kč
Hvězdný bastard
Kantiran je sirotek, své rodiče nikdy nepoznal. Přesto však tento mladý muž, vyrůstající na planetě Creiff, pokryté divokou džunglí, ví, že jeho matkou byla žena z planety Arkon a otcem jakýsi pozemšťan, přímo ze Země.
sci-fi
Ukázky

Hvězdný bastard

30 Kč
Hyperšok
Kantiranův divoký útěk pokračuje - jeho cíl je přitom stále nejistý. Současně dochází v Mléčné dráze k zásadním změnám, a to v míře, která překračuje všechna očekávání...
sci-fi
Ukázky

Hyperšok

30 Kč
Planeta mýtů
Perry Rhodan a Atlan se vypravili na nebezpečný let. Do jak velké míry je ve skutečnosti jejich průlom do hvězdného oceánu riskantní, nemohou ovšem ještě vědět - stejně jako nikdo z jejich přátel, kteří zůstali na palubě Leifa Erikssona.
sci-fi
Ukázky

Planeta mýtů

30 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 230 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>