Nejprodávanější Kniha - květen 2020
osobní rozvoj

Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
osobní rozvoj

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Psychologie celoživotního vývoje - 11%
Vývoj člověka se neomezuje pouze na dětství nebo dospívání. Lidé se mění a vyvíjejí v průběhu celého života. Tato monografie se zabývá různými teoriemi, které se snaží popsat a vysvětlit tyto změny, objevující se od narození až po smrt.
osobní rozvoj

Psychologie celoživotního vývoje

170 Kč
151 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 14%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
osobní rozvoj

Úvod do psychologie osobnosti

427 Kč
367 Kč
Život jako hra na osmnáct jamek - 11%
Osmnáct fiktivních příběhů uvádí čtenáře do světa golfu, který je v autorově pojetí zároveň hracím polem (greenem) našeho života.
osobní rozvoj

Život jako hra na osmnáct jamek

293 Kč
260 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
osobní rozvoj

ADHD

171 Kč
152 Kč
Architektura vnitřního světa člověka - 11%
(2x)
Artho Wittemann velice působivě ukazuje cestu, jak zpřístupnit a vysvětlit řád, jenž je za tím skrytý, a především lásku k pacientovi/klientovi, s tímto řádem hluboce spojenou.
osobní rozvoj

Architektura vnitřního světa člověka

369 Kč
328 Kč
Čtyři dohody - Modlitby - 14%
V legendární knize Čtyři dohody don Miguel Ruiz ovlivnil život pěti milionů čtenářů svými čtyřmi principy transformace života. Nyní do rukou a srdcí svých čtenářů vkládá své nejoblíbenější modlitby a meditace.
osobní rozvoj

Čtyři dohody - Modlitby

111 Kč
95 Kč
Efektivní vzdělávání zaměstnanců - 14%
Manažeři a personalisté se v této monografii dozví, jak zkvalitnit procesy podnikového vzdělávání tak, aby více a lépe přispívalo k rozvoji jednotlivců, týmů, organizačních jednotek a celého podniku.
osobní rozvoj

Efektivní vzdělávání zaměstnanců

297 Kč
255 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 291 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 30 > >>