Nejprodávanější tituly - květen 2020
encyklopedie

Kniha mytologie - 11%
Další titul ze série přehledových oborových publikací představuje zasvěcený úvod do studia mytologií stejně jako materiál pro pokročilejší zájemce o tento obor, a nepochybně zaujme i všechny milovníky vypravěčského umění a skvělých příběhů.
encyklopedie

Kniha mytologie

629 Kč
559 Kč
Encyklopedie středověku - 11%
Oblíbená a dnes již klasická práce je dílem předních francouzských i světových odborníků na dějiny středověku.
encyklopedie

Encyklopedie středověku

899 Kč
799 Kč
Módní rebelky - 11%
Oblečení může představovat postoj. Může být uměleckým dílem. Nebo dokonce mocnou zbraní. Seznamte se rebelkami, které využívaly svůj šatník k tomu, aby daly nový řád zaběhlým pravidlům.
encyklopedie

Módní rebelky

332 Kč
295 Kč
Úžasná zvířata a jejich superschopnosti - 11%
Říše zvířat je plná tvorů, kteří disponují superschopnostmi, nad nimiž jen nevěřícně kroutíme hlavou.
encyklopedie

Úžasná zvířata a jejich superschopnosti

179 Kč
159 Kč
Einstein - 11%
(2x)
Nová monografie největšího vědce za posledních sto let – Alberta Einsteina – se opírá o exkluzivní dokumenty a informace z rodinného archivu.
encyklopedie

Einstein

314 Kč
279 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Můj první atlas zvířat - 11%
Říše zvířat, to je jedno tajemství za druhým.
encyklopedie

Můj první atlas zvířat

206 Kč
183 Kč
Orchideje České republiky - 20%

Objevte kouzlo českých orchidejí ve druhém, rozšířeném vydání této výpravné celobarevné publikaci! Na jejích stránkách zavedeme čtenáře do fascinujícího světa orchidejí, který udivuje rozmanitostí forem, nápaditostí životních strategií, pestrostí barev a tvarů, ale jenž je zároveň nesmírně křehký a zranitelný.

encyklopedie
Ukázky

Orchideje České republiky

399 Kč
319 Kč
Pozoruhodný svět stromů - 11%
Originální, bohatě ilustrovaná příručka nabízí podrobné informace o sto padesáti druzích stromů z celého světa.
encyklopedie

Pozoruhodný svět stromů

314 Kč
279 Kč
Stručný příběh moderního umění - 11%
Nově pojatá kniha vám vysvětlí jak, co, proč a kdy v moderním umění - kdo představil určité věci, co byly zač, kde vznikly a proč jsou důležité.
encyklopedie

Stručný příběh moderního umění

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>