Nejprodávanější Kniha - květen 2020
psi

Trénink je v hlavě - 11%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
psi

Trénink je v hlavě

359 Kč
319 Kč
Border kolie - 11%
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
559 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Hry se psem na doma - 11%
Všechny hry, triky a úkoly vašeho psa zabaví a přimějí ho přemýšlet!
psi

Hry se psem na doma

206 Kč
183 Kč
Border kolie pod lupou: - 11%
Po první knize uznávané trilogie Carol Priceové Border kolie pod lupou: Povaha, která přinesla neotřelé poznatky o tom, jak funguje mozek border kolií, se autorka nyní zaměřila na to, jak se border kolie učí. Co by měla obsahovat výchova vašeho psa?
psi

Border kolie pod lupou:

449 Kč
399 Kč
Od strachu k pohodě - 11%

Zbavte svého psa obav z veterináře, návštěv, ohňostrojů… Asi málokdo toho udělal pro citlivý přístup ke psům tolik jako veterinář Marty Becker.

psi

Od strachu k pohodě

359 Kč
319 Kč
Pes a lov - 11%
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
psi

Pes a lov

449 Kč
399 Kč
Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět
V této skvělé knize o štěňátkách a psech najdeš vše od péče o malé štěňátko až po správné krmení, koupání a zastřihávání drápků u většího pejska.
psi

Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět

116 Kč
Vlčí mluva pro pejskaře - 11%
Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů.Tyto a další omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené Ale chovají se vlci opravdu takhle?
psi

Vlčí mluva pro pejskaře

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>