Nejprodávanější tituly - květen 2020
historické romány

Les přízraků - 11%
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
historické romány
Ukázky

Les přízraků

268 Kč
238 Kč
Zemřít na jaře - 11%
(3x)
Kniha je velkolepým obrazem o zmrzačených životech a traumatech mladinkých vojáků, které Hitler nuceně naverboval v samotném závěru druhé světové války.
historické romány
Ukázky

Zemřít na jaře

223 Kč
198 Kč
Gentleman v Moskvě - 11%
(5x)
„Nenapravitelný aristokrat“ Rostov, uhlazený vzdělanec s důvtipem na rozdávání, jenž v životě neodpracoval jediný den, je nucen opustit své apartmá moskevského hotelu Metropol a žít v podkrovním kamrlíku pro personál, zatímco venku se odehrávají nejbouřlivější události ruské historie.
historické romány
Ukázky

Gentleman v Moskvě

449 Kč
399 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
historické romány

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Najdi Rebeccu - 11%
(2x)
Christophera a Rebeccu nemohlo nic rozdělit – ani její tyranští rodiče, ani snoubenec, kterého si našla po útěku do Anglie.
historické romány

Najdi Rebeccu

341 Kč
303 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Hořkosladký život - 11%
(1x)
Podmanivá, romantická i napínavá sága od autorky proslulého bestselleru Ptáci v trní se rozvíjí v bouřlivých letech po první světové válce v Austrálii.
historické romány

Hořkosladký život

359 Kč
319 Kč
Kdo zradil krále - 20%
(1x)

Případy královského soudce Melichara Další, již pátá historická detektivka se soudcem Melicharem a jeho pomocníkem Božetěchem, odehrávající se za vlády Jana Lucemburského. Po návratu z tažení do Uher je zatčen jeden z předních velmožů království Jindřich z Lipé a uvězněn na hradě Týřově.

historické romány
Ukázky

Kdo zradil krále

199 Kč
159 Kč
Ďábel v zrcadle - 11%
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
historické romány

Ďábel v zrcadle

349 Kč
310 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 222 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>