Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2020
historické romány

Švadlena z Dachau - 6%
(2x)
Mladičká ambiciozní londýnská švadlenka se ocitne v drtivém soukolí velkých dějin.
historické romány
Ukázky

Švadlena z Dachau

296 Kč
278 Kč
Dva proti Říši - 11%
(1x)
Románové zpracování atentátu na Reinharda Heydricha. Popisuje scénu domácího odboje stejně jako exilovou vládu, výcvik parašutistů v Anglii, přípravu atentátu,
historické romány

Dva proti Říši

296 Kč
263 Kč
Dům hedvábí - 6%
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
historické romány
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
238 Kč
Achilleova píseň - 11%
(2x)
Řecko v časech hrdinů. Toto dojemné a originální ztvárnění trojské války je zničujícím příběhem lásky a soupeření mezi bohy a lidmi. Hlavní zápas se však odehrává mezi nelítostnou ctižádostí a touhou lidského srdce po míru.
historické romány

Achilleova píseň

359 Kč
319 Kč
Duch znojemských katakomb - 11%
(2x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
historické romány

Duch znojemských katakomb

314 Kč
279 Kč
Hluboká modř moře - 11%
(2x)
Když Kateřina najde na půdě v domě svých rodičů desky s akvarely, je fascinována. Zobrazují malebnou krajinu, sytě modré moře a nostalgicky působící sídlo uprostřed nádherné zahrady.
historické romány

Hluboká modř moře

413 Kč
367 Kč
Astronomův sen - 52%
(2x)
Píše se rok 1601 a Rudolf II. pořádá na Pražském hradě hostinu na počest svého dvorního astronoma (a astrologa) Tychona Braha. Když je po večeři astronom nalezen mrtev v hradním kabinetu kuriozit, císař se rozhodne všechny hosty držet na Hradě.
historické romány
Ukázky

Astronomův sen

207 Kč
99 Kč
Dědicové země - 28%
(1x)
Po světovém bestselleru Katedrála moře se autor opět vrací do magických uliček středověké Barcelony. Strhující životní příběh malého Huga nám připomíná, že uchovat si důstojnost je těžké v každé době.
historické romány

Dědicové země

398 Kč
288 Kč
Vážka v jantaru - 11%
Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka. Třetí díl této mimořádné ságy čtenáři naleznou v knize Mořeplavec.
historické romány

Vážka v jantaru

539 Kč
479 Kč
Bavorský případ - 11%
(1x)
Mladý naivní detektiv se navzdory svému nešťastnému příjmení snaží v Praze třicátých let minulého století provozovat seriózní kancelář soukromého detektiva, ne vždy ale úspěšně.
historické romány

Bavorský případ

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>