Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
křesťanství

Listy, O mystické theologii - 11%
Řecko-české vydání dvou spisů Dionysia Areopagity, neznámého autora z 5.–6. stol., jehož výklad křesťanské theologie prismatem novoplatónské filosofie výrazně ovlivnil myšlení křesťanského středověku.
křesťanství

Listy, O mystické theologii

250 Kč
222 Kč
Bůh uprostřed své církve - 11%
Monografie vůbec poprvé představuje dílo erlangenského systematického teologa Friedricha Mildenbergera. Jeho třísvazková Biblická dogmatika, kterou autor obsáhle vykládá a komentuje, kombinuje biblickou vědu s dogmatickým tázáním a usiluje o příhodné
křesťanství

Bůh uprostřed své církve

441 Kč
392 Kč
Poslední mesiáš - 11%
(2x)
Autor zpracovává zrození legendárního motivu posledního císaře jako apokalyptické figury spojované s koncem světa a druhým příchodem Krista a Posledním soudem.
křesťanství

Poslední mesiáš

268 Kč
238 Kč
Schůzky s Ježíšem - 11%
(1x)
Lidé si myslí, že o křesťanství už vědí všechno. Možná právě to je dnes jednou z největších překážek přijetí křesťanské víry. Vědí ale ve skutečnosti, čemu křesťané věří?
křesťanství

Schůzky s Ježíšem

170 Kč
151 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
křesťanství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Přátelství s Bohem - 11%
(1x)
Kniha autora Hovorů s Bohem I - III.
křesťanství
Ukázky

Přátelství s Bohem

268 Kč
238 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

křesťanství

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Bdělost - 11%
(4x)
Probouzet lidi a odhalovat jim pravdu o jejich vlastní velikosti – to je cíl, který si Anthony de Mello kladl při své práci s lidmi, a tedy i cíl této knihy, která jeho práci s lidmi zpětně zachycuje.
křesťanství

Bdělost

268 Kč
238 Kč
Svatý Augustin
Autor se zabývá Augustinovými snahami o syntézu křesťanství a antiky, jeho názory na vztah jednotlivce k církevní instituci, zdůrazňuje jeho chápání lidské svobody a nutnosti aktivity a mravní zodpovědnosti každého jedince.
křesťanství

Svatý Augustin

134 Kč
Největší hereze - 6%
Kniha je věnována problematice počátků, rozvoje a doktrinální podoby katarské herze. Autorem v ní detailním způsobem sleduje konstruování obrazu katara jako dualistického heretika inkvizitory 13. století.
křesťanství

Největší hereze

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>