Nejprodávanější tituly - květen 2020

Svědectví
(10x)
Když se za Fredovou na konci Příběhu služebnice zabouchly dveře dodávky, neměli čtenáři ani ponětí, zda ji čeká svoboda, vězení, nebo smrt. Ale kdo si počkal, ten se po pětatřiceti letech napětí dočkal Svědectví.

Svědectví

403 Kč
Příležitostné nápady
(2x)
Knižní mozaika Příležitostné nápady se skládá z jednapadesáti různorodých střípků čerpajících z autorčiny zkušenosti a poetiky, intuice a vlastního života.
Ukázky

Příležitostné nápady

267 Kč
Sněžím! Deník bílé mafie
(4x)
Přední český investigativní novinář Radek Kedroň, který před pár lety debutoval knihou Operace Rath, se nyní zaměřil na rozkrytí machinací a korupce v českém zdravotnictví, kterým často bez kontroly procházejí miliardy korun z veřejných peněz.
Ukázky

Sněžím! Deník bílé mafie

314 Kč
Magické dítě

Klasické dílo, které hluboce zpochybnilo panující názory na porodní praxi, rodičovství a vzdělávání dětí. Jeho odvážné myšlenky o tom, jak západní společnost děti poškozuje a jak bychom o ně i o sebe mohli pečovat lépe.

Magické dítě

313 Kč
Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Jeden z nás
(8x)
Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů.

Jeden z nás

314 Kč
Nečíst
(5x)
Literární koláž českého herce a režiséra Miroslava Krobota. Útržky, úvahy, nonsensy, povídky. Myslí charismatického režiséra a herce putují fascinující postavy i vzpomínky.
Ukázky

Nečíst

332 Kč
Jan Žižka
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

Ukázky

Jan Žižka

711 Kč
Vrány
(14x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

314 Kč
Konec hry
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá.

Konec hry

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>