Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
osobní rozvoj

Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost - 20%
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost

229 Kč
183 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

osobní rozvoj
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Svět bez stížností - 20%
(1x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
osobní rozvoj
Ukázky

Svět bez stížností

149 Kč
119 Kč
Vztahy bez stížností - 20%
(2x)
Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti. Nejvíce ze všeho si ale stěžujeme na druhé lidi, což vede k negativním a nezdravým základům našich vztahů.
osobní rozvoj
Ukázky

Vztahy bez stížností

149 Kč
119 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Pečuj o své démony - 20%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
156 Kč
Matrix jako příležitost - 20%
Naučte se uskutečňovat své přání - je to přirozená schopnost člověka. Začněte žít takový život, který si vyberete a prožívejte jen to, při čem se cítíte dobře.
osobní rozvoj
Ukázky

Matrix jako příležitost

180 Kč
144 Kč
Osho na každý den - 20%
Každodenní inspirace Výběr postřehů a výroků z brilantních promluv mistra Osha, jimiž okouzloval, ale i provokoval své posluchače, a které mají dodnes schopnost oslovit tisíce lidí na celém světě.
osobní rozvoj
Ukázky

Osho na každý den

199 Kč
159 Kč
Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
osobní rozvoj
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 229 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>