Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2 - 20%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie
Ukázky

Marcelka z hor 2

320 Kč
256 Kč
Němé zpovědi - 20%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

290 Kč
232 Kč
Rafaelova škola - Vlasy dryád - 20%
Vlasy dryád, pátá kniha série Rafaelova škola, navazuje na předchozí díly: Vílí křídla, Tance nág, Rohy faunů a Vlnění nymf. Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie zasazený do současného světa.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rafaelova škola - Vlasy dryád

285 Kč
228 Kč
Sněm filosofů - 20%
Sněm filosofů (Turba philosophorum) je jedním z nejslavnějších a nejvlivnějších alchymických traktátů středověku.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sněm filosofů

250 Kč
200 Kč
Do celistvosti - 20%
Hlubinná imaginace je nejmocnějším nástrojem, který máme při práci na dosažení své celistvosti. Tato imaginace je spíš objevována, než vytvářena. Přichází spontánně, má svůj vlastní život, vlastní směřování a vlastní inteligenci.
esoterika a astrologie
Ukázky

Do celistvosti

175 Kč
140 Kč
Rafaelova škola - Rohy faunů - 20%
(1x)
Rohy faunů jsou třetí knihou série Rafaelova škola. Navazují na první knihu s podtitulem Vílí křídla a druhou s podtitulem Tance nág. Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rafaelova škola - Rohy faunů

210 Kč
168 Kč
Rafaelova škola - Vlnění nymf - 20%
(1x)
Vlnění nymf je čtvrtou knihou série Rafaelova škola. Navazuje na první knihu s podtitulem Vílí křídla, druhou s podtitulem Tance nág a třetí s podtitulem Rohy faunů.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rafaelova škola - Vlnění nymf

175 Kč
140 Kč
Láska archandělů - 20%
Andělé, bytosti světla, které nás stále ochraňují. Jsou s námi kdykoliv a kdekoliv. Čekají na naše zavolání, aby nám mohli pomoci a usnadnit život. Andělé mají svá jména i funkce. Stačí je poprosit, sdělit své trápení a čekat na znamení i zázraky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Láska archandělů

99 Kč
79 Kč
Numerologie vyšších čísel - 20%
Dnešní západní numerologie operuje nejčastěji s významy jednoduchých čísel 1 až 9, na která se všechna ostatní čísla redukují tzv. příčným sčítáním. Středověká židovská kabala, z níž se dnešní numerologie vyvinula, však pracovala i s vyššími čísly, .
esoterika a astrologie
Ukázky

Numerologie vyšších čísel

119 Kč
95 Kč
Tělo Východu, mysl Západu - 20%
(1x)
V této průlomové knize přináší Anodea Judith svěží pohled na východní systém čaker založený na principech jógy, který usazuje do rámce západního myšlení.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tělo Východu, mysl Západu

295 Kč
236 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>