Nejprodávanější Kniha - květen 2020
esoterika a astrologie

Christina - vize dobra - 11%
(1x)
Bernadette (Bernadette von Dreien) pokračuje z pohledu matky i v této druhé knize v popisu Christinina vývoje. Hovoří o ukončení školní docházky, odhalení jejího životního plánu a oslňujících počátcích jejího působení na veřejnosti.
esoterika a astrologie

Christina - vize dobra

351 Kč
312 Kč
Velký snář - 11%
Obnovené vydání Snáře, nejúspěšnější knihy Dagmar Kludské, známé kartářky a astroložky, v němž přichází ke čtenářům v roli vykladačky snů.
esoterika a astrologie

Velký snář

449 Kč
399 Kč
Čtyři vhledy - 11%
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři vhledy

369 Kč
328 Kč
Kapesní Crowley Tarot - 6%
(2x)
Tento balíček vás zavede do fascinujícího světa Thothova Tarotu Aleistera Crowleyho. Obsahuje knihu a 78 karet v praktické kapesní velikosti.
esoterika a astrologie

Kapesní Crowley Tarot

377 Kč
355 Kč
Kapesní Základní Tarot - 6%
(1x)
V tomto praktickém kapesním kompletu se vám do rukou dostává vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat tarotové karty sobě i ostatním. Najdete zde 78 karet tarotu Arthura Edwarda Waiteho v praktické kapesní velikosti a příručku Alana Okena.
esoterika a astrologie

Kapesní Základní Tarot

220 Kč
207 Kč
Léčivý kód přírody - 11%
Léčivé pouto mezi člověkem a přírodou.
esoterika a astrologie

Léčivý kód přírody

349 Kč
310 Kč
Šamani, léčitelé a jejich totemové zvíře - 11%
Wolf-Dieter Storl, kulturní antropolog a etnobotanik, který sám strávil mnoho let v medvědím biotopu ve Skalnatých horách Severní Ameriky (Rocky Mountains), vykresluje v této knize vztah medvěda a člověka.
esoterika a astrologie

Šamani, léčitelé a jejich totemové zvíře

358 Kč
318 Kč
Věř svým snům - 11%
Další kniha od autorky bestselleru Můžeš vše, co chceš. Inspirativní autobiografické vyprávění a pár opravdových receptů z kouzelného půlroku stráveného téměř na samotě u lesa s tím rozdílem, že kromě té samoty tam nebyl les, ale moře.
esoterika a astrologie

Věř svým snům

179 Kč
159 Kč
Kráčím ve světle - 11%
Kráčím ve světle je kniha plná praktických technik, domorodé moudrosti a nedocenitelných rad pro nové i zkušené adepty šamanismu. Ze všeho nejdůležitější je, že Sandra Ingermanová osvětluje smysl ukrytý za technikami...
esoterika a astrologie
Ukázky

Kráčím ve světle

405 Kč
360 Kč
O léčivých bylinách a rostlinných božstvech - 11%
Rostliny jako léčitelé, jako zdroj obživy, jako dobrodinci, jako bohové a démoni - tato kniha nás seznamuje se všemi těmito aspekty a učí nás respektovat je a přijmout, že rostliny mají duši, vlastní povahu, a také osobnost, která nás může ovlivnit..
esoterika a astrologie

O léčivých bylinách a rostlinných božstvech

394 Kč
350 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 155 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>