Nejprodávanější tituly - květen 2020
literatura

Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
literatura

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Můj přítel Jaroslav Hašek - 11%
Kniha osobních vzpomínek na Jaroslav Haška z pera jeho dlouholetého přítele a spolupracovníka. E. A. Longena vystihuje Haškovu povahu, životní názory i způsob práce.
literatura

Můj přítel Jaroslav Hašek

206 Kč
183 Kč
Sebrané spisy II. - Hominibus - 11%
(2x)
Po svazcích IV (Velký roman) a I (Mea) vychází již třetí svazek Sebraných spisů filosofa Ladislava Klímy. Svazek Hominibus obsahuje 379 nevýlučně filosofických, nýbrž i milostných, žebravých, pijáckých a jinak „příležitostně“ prožitých listů.
literatura

Sebrané spisy II. - Hominibus

574 Kč
510 Kč
Já - 11%
Kniha přináší historicky cenné příspěvky k poznání umělecké atmosféry pozdního romantismu a české secese na přelomu 19. a 20. století a jejich souvislost s národní kulturou, jak ji vnímal autor pohledem spisovatele-dramatika a advokáta.
literatura
Ukázky

383 Kč
340 Kč
Agatha Christie. Životopis. - 11%
(2x)
Život a dílo Agathy Christie zpracovala řada autorů a sama královna detektivek vydala vlastní životopis, ale Janet Morganová získala něco podstatného navíc: nabídku přímo od Agathiny rodiny, aby sepsala „oficiální biografii“.
literatura

Agatha Christie. Životopis.

449 Kč
399 Kč
Cornwall a Daphne du Maurier - 11%
Autor čtenáře čtivou formou seznamuje s pozoruhodnými osudy spisovatelky, jejími knihami a s místy, kde žila a kde se odehrává většina jejích barvitých, napínavých příběhů.
literatura

Cornwall a Daphne du Maurier

359 Kč
319 Kč
Jsme jako oni - 20%
V čem jsou liberálové stejní jako fašisti? Jaké to je, když vás vaše společnost nenávidí? Lze překonat společenské propasti?
literatura
Ukázky

Jsme jako oni

145 Kč
116 Kč
O sněhu dávných let – zimní a vánoční vzpomínání - 11%

Populární rakouský spisovatel Alois Brandstetter (*1938) se v knížce vzpomínkových próz vrací do svého dětství a mládí v Horním Rakousku, do času na konci války, poválečné nouze, a dospívá až do doby svého vysokoškolského studia v 60. letech.

literatura

O sněhu dávných let – zimní a vánoční vzpomínání

179 Kč
159 Kč
Slovník německy píšících spisovatelů (Německo) - 11%
První díl dlouho očekávané práce, který vychází více než 30 let po vydání odeonského Slovníku spisovatelů německého jazyka.
literatura

Slovník německy píšících spisovatelů (Německo)

621 Kč
552 Kč
Neučesané vzpomínky Vladimíra Bystrova - 11%
Neučesané vzpomínky Vladimíra Bystrova přinášejí shrnutí půlstoleté tvorby významného publicisty, filmového novináře, překladatele, spisovatele, pedagoga, politického komentátora...
literatura

Neučesané vzpomínky Vladimíra Bystrova

621 Kč
552 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>