Nejprodávanější tituly - květen 2020
stavba a úpravy

Jak na permakulturní design - 11%
Brožurka z řady praktických permakulturních publikací seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“.
stavba a úpravy

Jak na permakulturní design

207 Kč
184 Kč
Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii - 11%
Většina z nás má doma 40 až 60 různých drogistických výrobků, jako jsou například čisticí prostředky, krémy a deodoranty, které mohou být neekologické, obsahovat zdraví škodlivé látky.
stavba a úpravy
Ukázky

Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii

359 Kč
319 Kč
Urban Jungle - 11%
(1x)
Urban Jungle je zdroj inspirace, návodů a nápadů pro všechny, kdo milují svůj domov a pokojové rostliny.
stavba a úpravy

Urban Jungle

314 Kč
279 Kč
Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
stavba a úpravy

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
Nábytek svépomocí - 20%
Nábytek z laminovaných desek si můžete vyrobit a smontovat sami. Levně, se základním nářadím, na míru a přesně podle vašich potřeb. Všechny nezbytné znalosti a informace najdete v knize Martina Zoufalého.
stavba a úpravy
Ukázky

Nábytek svépomocí

169 Kč
135 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Větrání rodinných a bytových domů - 20%
Čisté a zdravé ovzduší v domácnostech pouze kvalitním větracím systémem. V publikaci najdete systémy větrání, jejich výhody a nevýhody, ale také větrání se zpětným získáváním tepla.
stavba a úpravy
Ukázky

Větrání rodinných a bytových domů

152 Kč
122 Kč
Konstrukce ze sádrokartonu - 20%
Konstrukce ze sádrokartonových a sádrovláknitých desek si vydobyly své místo na trhu. Díky svým protipožárním, akustickým a tepelně izolačním vlastnostem se využívají u novostaveb i rekonstrukcích bytových i průmyslových staveb.
stavba a úpravy
Ukázky

Konstrukce ze sádrokartonu

135 Kč
108 Kč
Moderní okna - 11%
Autoři v knize poradí, zda vybrat okna plastová nebo dřevěná, co musejí splňovat a co ohlídat při jejich dodávce a montáži. Poradí také s ekonomickou návratností jednotlivých typů oken.
stavba a úpravy

Moderní okna

143 Kč
127 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>